Skladovanie zásob a ich expedícia musia byť vždy v rukách skúsených odborníkov. Logistiku, expedíciu aj príjem tovaru, prepravu štandardných aj nadmerných nákladov môžu realizovať externé firmy. Kamiónová, železničná či iná preprava je tu pre vás.

Spoločnosť Moto Veloci s.r.o. poskytuje svojim zákazníkom vysoko kvalitné a spoľahlivé služby v oblasti nákladnej autodopravy. Špecializujeme sa na medzinárodnej autodopravu a naši vodiči pravidelne vyráža do Talianska, Francúzska, Rakúska, Nemecka, Švajčiarska, Holandska, Belgicka, Slovinka a ďalších európskych krajín. Náš vozový disponuje viac ...

Firma Iron Sped s.r.o sa špecializuje na rozvoz tovaru nielen po celej Českej republike, ale aj Slovensku. Zaisťuje nákladnú a cestnú dopravu s hydraulickou rukou. Autopark spoločnosti obsahuje niekoľko nákladných vozidiel, ktoré umožňujú prevážať náklad až do hmotnosti 13 ton. Rovnako sa špecializuje na nakladanie a skladanie hydraulickou rukou, ...

Nákladná kamiónová doprava - ľahká, stredná - autodoprava - vnútroštátna - medzinárodná špedícia

Medzinárodné zasielateľstvo a transport. Expresná kuriérska služba. Celosvetová expresná letecká preprava. Expresná cestná preprava: - expresné - štandardné.

Spoločnosť BIO ESIEINTE s.r.o. sa zameriava na predaj repky, vyrába potravinárske a technické oleje, distribuuje pelety a vykonáva logistické služby.

LIOVA GROUP s.r.o. sa zameriava na poskytovanie logistických služieb a zabezpečovanie prepravy v krajinách EÚ.

Požičovňa: - osobné vozidlá ŠKODA - dodávkové vozidlo RENAULT MASTER - prívesné vozíky za osobné automobily. Odťahová služba. Kamiónová doprava: - medzinárodné - vnútroštátne. Logistické služby. Špedičné služby.

Kamiónová doprava Nákladná doprava - medzinárodná - vnútroštátne

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Nový Jičín.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Ostrava.

Činnosť: - logistické poradenstvo

Medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo v rámci celej Európy. Preprava: - kusové zásielky, celovozové náklady. Služby: - cestná doprava - železničná doprava, príp. kombinovaná - kontajnerová doprava - preprava: - chladiarenskými a izotermickými vozidlami - veľkoobjemového aj nadrozmerného nákladu - nebezpečných nákladov ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - medzinárodná, domáca: - nákladné - letecká - lodné - preprava kusových zásielok - colné služby..

Prepravné služby. Komplexné služby v medzinárodnej cestnej, leteckej, námornej doprave. Preprava: - zásielky (kusové, čiastočné, celovozové, kontajnerové) - nadrozmerné náklady - nebezpečný tovar ADR. Služby: - logistické - špedičné - colné. Sídlo spoločnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Spoločnosť TQM - holding s.r.o. je moderný dopravný a logistická firma 21. storočia. Našimi hlavnými činnosťami sú komplexné logistické služby, osobné autobusová a nákladná kamiónová doprava. Ďalej vykonávame opravárenskej činnosti, vrátane autoservisu a pneuservisu. Vlastníme logistické centrum o rozlohe 19 000 m2 v bezprostrednej blízkosti ...

Medzinárodné zasielateľstvo, preprava, autodoprava. Logistika. Prepravné služby: - zabezpečovanie železničnej a kontajnerovej prepravy tovaru - zaisťovanie prepravy obytných kontajnerov (štandardné rozmery, nadrozmerné alebo atypické konštrukcie). Preprava do Ruska, Kazachstan, Uzbekistan, Ázerbajdžan, Afrika, Irak.

Už niekoľko rokov sa zaoberáme logistickou a prepravnou činnosťou nielen na území Českej Republiky, Pre našich zákazníkov prepravujeme a zaisťujeme prepravy tovaru po celej Európe, preto neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Preprava paletového tovaru do 1, 5 tony. Kancelária: Olomoucká 267/29 746 01 Opava

Vnútroštátnou a medzinárodnou dopravou. Špecializujeme sa na kusové zásielky (paletová doprava) a dokládky po celej Európe.

Rhenus Logistics s.r.o. je poskytovateľom komplexných logistických služieb. Medzinárodné a vnútroštátne kamiónové špedícia, leteckých a námorných prepráv, zberné služby, zmluvné logistiky, skladovanie a distribúcia. Spoločnosť má dlhodobú prax v oblasti automotive, logistiky papiera, potravín a nápojov, stavebnín, olejov a mazív či produktov ...

Spoločnosť Seneca Trans, s.r.o. pôsobí na trhu v oblasti prepravných a logistických služieb so špecializáciou na špedičné služby a vnútroštátnej i medzinárodnej nákladnej kamiónovú prepravu - import a export - do Nemecka, krajín Beneluxu (Belgicko, Holandsko, Luxembursko), Španielska, Švajčiarska, Rakúska a Slovenska. Na základe viac ako ...

Pobočka. Preprava, doprava: - vnútroštátne, medzinárodné zasielateľstvo - náklady bežné, nadrozmerné (nadmerné) - strojové zariadenia - technologické celky. Zabezpečovanie cestnej, železničnej, lodnej Colné služby: - zastúpenie klienta - zjednodušené postupy - ručenie colných dlhov.

Pobočka. Preprava, doprava: - vnútroštátne, medzinárodné zasielateľstvo - náklady bežné, nadrozmerné - strojové zariadenia - technologické celky. Zabezpečovanie cestnej, železničnej, lodnej Colné služby: - zastúpenie klienta - zjednodušené postupy - ručenie colných dlhov.

Spoločnosť DHL Expres je jednotkou na trhu v oblasti logistiky s využitím mnohých prepravných kanálov pre vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu zásielok. Poskytujeme služby v oblasti medzinárodnej prepravy, expresnej, leteckej, námornej, cestnej a železničnej dopravy. S týmito službami máme dlhoročné skúsenosti. Ponúkame expresnú prepravu, ...