Skladovanie zásob a ich expedícia musia byť vždy v rukách skúsených odborníkov. Logistiku, expedíciu aj príjem tovaru, prepravu štandardných aj nadmerných nákladov môžu realizovať externé firmy. Kamiónová, železničná či iná preprava je tu pre vás.

Dopravná, logistická a špedičná spoločnosť. zabezpečenie balenia zásielok vrátane zámorských balení, špedičná logistika a doprava tovaru.

Letecké kargo transporty nadmerných nákladov Riečna preprava transporty najmä nadmerných nákladov Logistické riešenia strojárskych projektov (tak v rámci Európy, tak prostredníctvom kombinovaných (multimodálnych) prepráv po celom svete) Transporty nadmerných nákladov - kamiónové transporty - do 400t Železničná doprava (transporty nadmerných ...

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná doprava - zberná služba Talianska - skladovanie a logistika. Prenájom: - úžitkové mikrobusy 8+1 na vodičský preukaz skupiny B - zaťaženie na záves až 2, 5 tony - mikrobus je možné prenajať aj s vodičom.

služby - prenájom skladu, skladových priestorov - uskladnenie tovaru a materiálov - logistika.

KEVASPED s.r.o. sa zameriava na dopravu rôznych materiálov a tovaru, na skladovanie, logistiku, colné služby, cudzojazyčné zastúpenie a na poistenie zásielok v rámci CMR.

Požičovňa: - osobné vozidlá ŠKODA - dodávkové vozidlo RENAULT MASTER - prívesné vozíky za osobné automobily. Odťahová služba. Kamiónová doprava: - medzinárodné - vnútroštátne. Logistické služby. Špedičné služby.

Kamiónová doprava Nákladná doprava - medzinárodná - vnútroštátne

Autoopravovňa, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, nastavenie: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generálny opravy (GO **) motorov, prevodových skríň, kabín, náprav, skriniek riadenia, diferenciálov, celých vozidiel AVIA -Výmena olejov. predaj: -nákladní automobily AVIA 31 **, 31T *, 60 **, 75 **, 80 -náhradná diely AVIA, ...

Medzinárodná doprava a zasielateľstvo, vnútroštátna doprava a zasielateľstvo, skladovanie a distribúcia, colná deklarácia, servisné služby a predaj náhradných dielov. služby: - medzinárodná doprava - medzinárodné zasielateľstvo - vnútroštátna doprava - vnútroštátne zasielateľstvo a distribúcia - colné zastupiteľstvo / deklarácia - ...

Logistické služby, skladník, robotníkov, operátorov výroby, upratovač/ka

Spoločnosť ARTEX Art Services sa už 10 rokov zaoberá jedným základným cieľom – službami v oblasti umenia. Vďaka tomu je spoločnosť ARTEX Art Services prvou firmou, ktorá komplexne ponúka všetky služby v oblasti manipulácie s umeleckými dielami a v oblasti výstavníctva. Spoločnosť ARTEX Art Services ponúka v rámci komplexných služieb všetky ...

Letecká doprava. Námorná doprava. Medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava. Špedícia. Železničná doprava.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Nový Jičín.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Ostrava.

Činnosť: - logistické poradenstvo

Medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo v rámci celej Európy. Preprava: - kusové zásielky, celovozové náklady. Služby: - cestná doprava - železničná doprava, príp. kombinovaná - kontajnerová doprava - preprava: - chladiarenskými a izotermickými vozidlami - veľkoobjemového aj nadrozmerného nákladu - nebezpečných nákladov ...

Spoločnosť EXICOM spol. s r.o. so sídlom v Modřiciach v okrese Brno-venkov ponúka svojim zákazníkom už od roku 1994 komplexný servis v odbore kamiónovej dopravy, špedície a skladovania. Špecializujeme sa na štáty strednej a západnej Európy, vrátane Anglicka, Írska, Škandinávie a Balkánskych krajín. Súčasťou našich služieb sú aj návrhy logistických ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - medzinárodná, domáca: - nákladné - letecká - lodné - preprava kusových zásielok - colné služby..

Komplexné baliace, distribučné a logistické služby pre obchody, e-shopy a reklamné agentúry. Vykonávame ručné kompletizácia výrobkov, kusové aj skupinové balenie, tlač a polep etikiet a knihárske práce spojené so spracovaním a distribúciou tlačových zákaziek.

Prepravné služby. Komplexné služby v medzinárodnej cestnej, leteckej, námornej doprave. Preprava: - zásielky (kusové, čiastočné, celovozové, kontajnerové) - nadrozmerné náklady - nebezpečný tovar ADR. Služby: - logistické - špedičné - colné. Sídlo spoločnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Spoločnosť TQM - holding s.r.o. je moderný dopravný a logistická firma 21. storočia. Našimi hlavnými činnosťami sú komplexné logistické služby, osobné autobusová a nákladná kamiónová doprava. Ďalej vykonávame opravárenskej činnosti, vrátane autoservisu a pneuservisu. Vlastníme logistické centrum o rozlohe 19 000 m2 v bezprostrednej blízkosti ...

Služby: -medzinárodné zasielateľstvo, špedícia -komplexné služby vo vyťažovaní vozidiel medzinárodnej kamiónovej dopravy -vnútroštátne zasielateľstvo -colne deklarantské služby, využitie verejného colného skladu -prenájom skladových priestorov, manipulácia s tovarom podľa vašich potrieb a požiadaviek -preprava kusových zásielok v rámci ČR aj ...

Medzinárodné zasielateľstvo, preprava, autodoprava. Logistika. Prepravné služby: - zabezpečovanie železničnej a kontajnerovej prepravy tovaru - zaisťovanie prepravy obytných kontajnerov (štandardné rozmery, nadrozmerné alebo atypické konštrukcie). Preprava do Ruska, Kazachstan, Uzbekistan, Ázerbajdžan, Afrika, Irak.

Osobná doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpacia stanica, umývačka osobných vozidiel tel., fax: 518322716 Prevádzková doba: nonstop. Informácie tel.: 518 322 690.