Preprava štandardného aj nadmerného nákladu, ako je ropa, uhlie, drevo alebo kontajnery, je realizovaná pomocou lodí. Lodná nákladná preprava ponúka dostupnú možnosť, ako výhodne prepraviť veľké množstvo nákladu, a to ako vnútroštátne, tak medzinárodne.

Vnútroštátna a medzinárodná preprava a logistika - železničná preprava - námorná doprava - cestná nákladná preprava.

Služby: -cestná doprava -letecká doprava -námorná doprava -skladovanie

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici.

Činnosť firmy: - logistické riešenia - cestná preprava - letecká preprava - železničná preprava - námorná preprava - preprava batožiny - colná deklarácia - skladovanie - sprievodné služby.

Doprava - logistika - špedícia - cestná, letecká, námorná, železničná preprava - prepravy vozidiel po vlastnej osi - skladovanie a všetky operácie spojené so skladovaním - medzinárodné zasielateľstvo - on-line sledovanie vozidiel a tovaru - nočné rozvozy tovaru - všetky zasielateľské služby - optimalizácia logistických procesov - colné ...

Doprava: - špedičná činnosť - medzinárodná - vnútroštátne - letecká - námorné - kamiónová - zberná služba - ťažká doprava.

Medzinárodná špedícia a logistika. Celoeurópska nákladná doprava. Vnútroštátna expedícia kusových nákladov. Letecké zásielky. Námorné zásielky.

Špedícia, doprava, logistika: - kusové a zberné zásielky - letecké a námorné zásielky - colné služby - komplexné logistické projekty.

Služby: -zaistenie dodávateľa -letecká, námorná, cestná preprava

Služby: -logistika -vnútroštátna a medzinárodná preprava -lodná doprava -skladovanie -colná deklarácia

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Děčín.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Pelhrimov.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Brno.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Liberec.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Mladá Boleslav.

SLUŽBY: - preprava zásielok: - európska pozemná - letecká - námorné - logistické - colné - veľtržná špedícia a medzinárodné sťahovanie

Špecialista na zámorskú prepravu z a do celého sveta, vrátane prepráv nebezpečného a nadrozmerného tovaru. Dopravné poistenie, skladovanie, colné služby, kvalifikované konzultácie v oblasti všetkých prepráv.

Autodoprava, doprava, preprava: -systém expresnej prepravy kusových zásielok po celej SR a ČR - TOPTRANS (termín dodania 24 hodín) -medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo -špedícia -komplexné colné služby -cestná nákladná automobilová doprava v ČR i zahraničí kamióny a ďalšími nákladnými a úžitkovými vozidlami ...

Služby: -letecká preprava -námorná preprava -pozemná preprava -železničná preprava

Firma RPS logistic s.r.o. pôsobí v oblasti medzinárodnej kamiónovej dopravy už od roku 1993. Zasielateľstvo, autodoprava, špedícia, logistika, skladovanie, rozvoz, transport, dopravná firma, firmy, spoločnosti: -vysoká kvalita vozového parku zmluvných dopravcov -stály kontakt s vodičmi -preprava spôsobom "Just in time"- podľa jasne ...

Lodná doprava Nákladná doprava Špedičná činnosť

Hlavnou náplňou spoločnosti NOSRETI a.s., divízie Specialtransport sú komplexné služby pri preprave ťažkých a nadrozmerných nákladov. Sme špecialisti na dopravu nákladov s hmotnosťou až 800 ton. Máme 60 ročné skúsenosti v ťažkej doprave a disponujeme moderným a variabilným vozovým parkom, vďaka ktorému prepravíme akékoľvek bremeno do ...

Skladovanie Letecká doprava - sledovanie leteckých zásielok Námorná a nákladná doprava Export a import balíkov