Rýchlosť, precíznosť a maximálne bezpečie. Tieto špecifikácie platia ako pre zasielateľstvo, tak aj všeobecne pre kuriérskou prepravu. Preprava sa môže postarať o klasické balíky aj nadrozmerné náklady alebo urgentné zásielky, ako cenné listy a podobne.

Služb - dodávková doprava medzinárodná - expresná preprava zásielok

Zasielateľstvo Autodoprava - nákladné medzinárodné a vnútroštátne - nad 3, 5t - stredná

Služby: -autodoprava. -medzinárodná, vnútroštátna kamiónová doprava. -vozový park 34 vozidiel. -zasielateľstvo do Veľkej Británie. -sprostredkovanie trajektov medzi Francúzskom a Veľkou Britániou (Dunkerque – Dover).

Rýchle a lacné sťahovanie bytov, firiem. Vypratanie pivníc, pôd a nehnuteľností. Prevoz nábytku, tovaru a materiálu, baliace a dopravné služby, expresná doprava zásielok po Európe, vypratávacie a búracie práce, odvoz odpadu, prenájom áut, lacná autodoprava.

Naša spoločnosť je kvalitným poskytovateľom služieb v oblasti medzinárodnej a vnútroštátnej dopravy: -preprava ako celovozových tak aj kusových zásielok -express preprava -špeciálna preprava -skladovanie -pre pravidelných klientov sú prichystané veľmi zaujímavé bonusy.

Vnútroštátne, medzinárodné: - špedícia. - zasielateľstvo.

Prenájom: - nehnuteľnosti: - byty - nebytové priestory. Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní.

Predaj - pneumatiky Pneuservis Preprava - balíky - kusové zásielky (zberná služba) Letecká preprava Prevádzka - autodoprava - vozidlá IVECO, MAN a MERCEDES-BENZ