Rýchlosť, precíznosť a maximálne bezpečie. Tieto špecifikácie platia ako pre zasielateľstvo, tak aj všeobecne pre kuriérskou prepravu. Preprava sa môže postarať o klasické balíky aj nadrozmerné náklady alebo urgentné zásielky, ako cenné listy a podobne.

Našim cieľom je poskytovať kvalitné a spoľahlivé kuriérske služby a využiť tak naše dlhoročné skúsenosti s prepravou zásielok.

Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava. Expresná preprava zásielok. Zberná služba. Zásielková služba. Nadrozmerné prepravy. Cross - docking. Skladovanie. Logistické služby. Priemyselné riešenia.

Prenájom: - nehnuteľnosti: - byty - nebytové priestory. Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní.

Európska pozemná preprava. Letecká preprava. Námorná preprava. Preprava lodí. Letecká preprava Námorná preprava Preprava lodí Integrovaná logistika.

Predaj - pneumatiky Pneuservis Preprava - balíky - kusové zásielky (zberná služba) Letecká preprava Prevádzka - autodoprava - vozidlá IVECO, MAN a MERCEDES-BENZ

Zasielateľská služba - kvety Kvetinárstvo

Činnosť: - preprava loďami a kontajnermi - kusová námorná doprava - import/export - letecká preprava - kamiónová preprava - skladovanie - colný sklad, národný sklad - kompletné colné služby - príjem a kontrola tovaru.

Autodoprava, doprava: - nákladná, medzinárodná, kamiónová preprava vozidla VOLVO FH 12, SCANIA 124L, RENAULT PREMIUM 385 - špecializácia na Turecko, Bulharsko - zasielateľstvo, špedícia.

Služby: -preprava tovaru do Talianska a späť.

Medzinárodná expresná zásielková služba, extrakcia. Medzinárodná expresná doprava dodávkovými automobilmi do 10 paliet / 20cbm / 2, 300kg Špedícia a zasielateľstvo. Kapacita cca 25 vozidiel.

Vykonávame: - preprava zásielok tuzemsko aj zahraničie.

Doprava a špedícia: -medzinárodné a vnútroštátne preprava -preprava osobných a ľahkých úžitkových vozidiel..