Využite vnútroštátnu a medzinárodnú dodávkovú dopravu, ktorá zabezpečuje logistické služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, prepravu paliet a stavebných materiálov, sťahovacie služby a prepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotrebičov.

Spoločnosť Jany Smutkovej prevádzkuje autoservis a autodopravu v okrese Nový Jičín.

Špedičná databanka. Voľné vozidlá. Voľná preprava. Medzinárodná doprava. Vnútroštátna doprava. Vyťažovanie nákladu.

Rozvážame obedy pre všetkých záujemcov v obciach Mosty pri Jablunkove, Návsí a Piesočnej. Jedná sa o seniorov, ženy na materskej dovolenke a firemných zamestnancov. Ďalej ponúkame možnosť sťahovania, rozvoz stavebných a iných materiálov. Osobnú automobilovú dopravu po celej SR. Osobná automobilová doprava 1km/10kč za každý najazdený km.

Medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo v rámci celej Európy. Preprava: - kusové zásielky, celovozové náklady. Služby: - cestná doprava - železničná doprava, príp. kombinovaná - kontajnerová doprava - preprava: - chladiarenskými a izotermickými vozidlami - veľkoobjemového aj nadrozmerného nákladu - nebezpečných nákladov ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - medzinárodná, domáca: - nákladné - letecká - lodné - preprava kusových zásielok - colné služby..

Ubytovacie služby: - ubytovanie v motoreste - kapacita 25 lôžok, na každej izbe vlastné sociálne zariadenie: - 8 izieb - dvojlôžkové, trojlôžkové - 1x apartmán. Hostinská činnosť: - reštaurácia, motorest: - denné menu - hotové jedlá - steaky.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná preprava dodávkovými vozidlami

Pneuservis pre osobné a úžitkové vozidlá. Predaj: - nové a ojazdené pneumatiky a disky. Požičovňa prívesov, prívesných vozíkov, prívesov. Autodoprava: - vnútroštátna, domáca - medzinárodné, zahraničné.

Už niekoľko rokov sa zaoberáme logistickou a prepravnou činnosťou nielen na území Českej Republiky, Pre našich zákazníkov prepravujeme a zaisťujeme prepravy tovaru po celej Európe, preto neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Preprava paletového tovaru do 1, 5 tony. Kancelária: Olomoucká 267/29 746 01 Opava

Predaj: -profesionálna upratovacia technika Služby: -správa a údržba nehnuteľností -upratovacie služby -sťahovanie -nákladná autodoprava v ČR.

Firma ALPE trans s.r.o. je dynamická spoločnosť poskytujúca komplexné služby v oblasti dodávkové autodopravy. Špecializujeme sa na prepravu nebezpečného tovaru v režime ADR. Ponúkame služby na vysokej úrovni, v požadovanom termíne a za priaznivé ceny. Sídlime na adrese Opavská 133, Vítkov, okres Opava. služby: - doprava, autodoprava, ...

Spoločnosť GARA MNP s.r.o. vykonáva zemné a výkopové práce, komplexnú stavebnú činnosť, nákladnú a dodávkovú dopravu, predaj sypkých hmôt a materiálov, zimnú údržbu strojovou mechanizáciou. Ďalej ponúkame vrtné práce, vŕtanie studní, studnárske práce, projekcie. Zisťovanie vodných zdrojov, poradenstvo, prieskum v oblasti hydrogeológie a ...

Autodoprava a autopožičovňa Jan Lukšík ponúka spoľahlivé služby v oblasti dodávkové autodopravy, osobnej dopravy a požičovne osobných vozidiel. Sídlime v obci Žabeň, okres Frýdek-Místek. Autopožičovňa, zapožičanie, prenájom: - osobné automobily. Naše služby, zabezpečíme: - dodávková autodoprava - preprava dodávkovými vozy - kuriérske ...

Volám sa Alois Pánek a svojim zákazníkom ponúkam komplexné služby vnútroštátnej a medzinárodnej dopravy do 3, 5 t. U prepravovaného nákladu zabezpečím jeho naloženie, upevnenie na vozidle a následné zloženie bez akejkoľvek nutnej pomoci. Zakladám si na spoľahlivo odvedenej práci a dodržanie vopred dohodnutých podmienok.

Autodoprava a špedícia. Autopožičovňa. Colná deklarácia.

- medzinárodné expresné preprava - po celej Európe - nákladná i letecká preprava - aj pravidelná spolupráca

špedícia - kaminová doprava medzinárodnej i miestnej - nákladná preprava s plošinou - dodávkové doprava - preprava zásielok.

autodoprava: - nákladná doprava - vnútroštátna, medzinárodná doprava (vozidlá DAF-nosnosť do 3200 kg, IVECO-nosnosť do 3000 kg) - medzinárodný transport - sťahovanie - preprava zásielok (kusové, veľkoobjemové). Voľné kapacity na prepravu.

Doprava, požičovňa a servis vozidiel Josef Kilhof ponúka služby v oblasti nákladnej autodopravy, servisu osobných a úžitkových vozidiel aj zapožičanie prívesných vozíkov či dodávky. Nájdete nás v Krnove na ulici Vrchlického. Nákladná autodoprava: - dodávková autodoprava, Ford Transit - valník s plachtou (3 stranná shrnovačka, hydraulické ...

prevádzkareň: - K šachu 16 - 71100 Ostrava 11. Nákladná autodoprava: - vnútroštátna - medzinárodná - nákladné - autobusová.

Pomáhajú s dopravou: - do 3, 5 t - autopožičovňa - drobné opravy vozidiel - osobné preprava - predaj autodielov - požičovňa vozíkov a nosičov bicyklov - výmena skiel

Autodoprava Zdenka Sabová sa zameriava na tuzemskú i medzinárodnú prepravu nákladu dodávkovými vozidlami. Sídlime v Novom Jičíne. Autodoprava, služby: - dodávková autodoprava - doprava tovaru do 3, 5 t. - vnútroštátna, medzinárodná preprava nákladu.