Využite zahraničné dodávkovú dopravu po celej Európe, ktorá zabezpečuje logistické služby, špedičné služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, rozvoz tovaru a expresné cestnú dopravu dodávkami. Váš tovar dovezieme na určené miesto bezpečne a včas.

SK-UK-CZ transport: - súkromná prepravná spoločnosť so sídlom v Košiciach - preprava, transport osôb, zvierat a nákladu z ČR do Anglicka a Anglicka do ČR - sťahovanie.

dopravné firma Autoservis pre firmy aj jednotlivcov

Nákladná autodoprava: -medzinárodné. -vnútroštátna.

Logistické služby, zasielateľstvo / špedícia - medzinárodnej i vnútroštátnej. Upratovacie služby; Predaj rúšok a respirátorov podľa európskych noriem (respirátory aj pre deti); Administratívne služby, správa dokumentov.

Spoločnosť VKP Transport s.r.o. so sídlom v Starom Meste pri Uherskom Hradišti už od roku 1993 zaisťuje prepravu v rámci Českej republiky a súčasne tiež export a import do krajín EÚ a východnej Európy. V rámci našich služieb zaisťujeme vnútroštátnu i medzinárodnú dodávkovú prepravu zásielok, tovaru a nákladov. Našou špecialitou je doprava ...

Bicykle, autodoprava: - autorizovaný predaj bicyklov značiek AUTHOR, Leader Fox - predaj náhradných dielov, cyklodoplnkov, príslušenstvo - náhradné diely na bicykel, cyklodoplnkov - opravy bicyklov - poistenie kola proti krádeži - koleso na splátky - dovoz kolesá na narodeninovú oslavu (koleso na narodeniny).

Služby: -nákladná autodoprava.

Sťahovanie: byty, rodinné domy, kancelárie, firmy, ťažké bremená, klavíry, trezory, sochy, obrazy, starožitnosti, stroje a zariadenia. Vypratanie nehnuteľností, likvidácia komunálneho odpadu, skartácia Kontajnerová doprava. Autodoprava do 3, 5t celá SR + štátmi EÚ. Požičovňa úžitkových vozidiel do 3, 5t.

autodoprava + preprava osôb + sťahovanie, viac na www.transslayer.cz Všetko v rámci celej EÚ. t. 777 307 355 (nonstop)