Využite vnútroštátnu dodávkovú dopravu po celej Českej republike, ktorá zabezpečí logistické služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, prepravu paliet a stavebných materiálov, sťahovacie služby a prepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotrebičov.

Taxislužba zaisťujúca prepravu v Olomouci aj mimo regiónu. Help Drink (Drink servis), expresná preprava zásielok. Non-stop dispečing. Bez nočného príplatku, každá desiata jazda zadarmo. Stanovište nájdete pri hlavnej a autobusovej stanici a pri OD Timpo.

Preprava potravinárskeho tovaru špeciálnymi chladiarenskými nákladnými automobilmi v tuzemsku aj zahraničí. Preprava chladených aj nechladených potravín izotermickými vozidlami Renault v celom rade ložných plôch a tonáží.

Výkup a predaj: - ojazdené a havarované automobily - použité náhradné diely. Autopožičovňa. Prenájom dodávok Autodoprava.

Služby: - stráženie majetku a osôb - súkromný detektív - autodopravu dodávkovými vozidlami a vozidlom Multicar

Doručovanie: - noviny - tlač, časopisy - zásielky.

Poskytovanie služieb nákladnej dopravy a špedície.

Nákladná autodoprava, poradenské činnosti v oblasti prepravy nebezpečného nákladu po ceste, vykonávanie drobných stavieb, úprav a opráv, údržba zelene, letná i zimná údržba komunikácií, zabezpečovanie činnosti revíznych technikov (elektro, plyn, zdvíhacie zariadenia, tlakové nádoby), vrátane školiteľskej činnosti, upratovacie služby, prevádzka ...

Poradenstvo: - technické práce v odpadovom a vodnom hospodárstve. Predaj: - protiplesňové prípravky. Služby: - čistenie vody - stavebné činnosti v životnom prostredí. Autodoprava: - osobná a nákladná preprava.

Služby: - expresná preprava zásielok po Olomouci - spoľahlivé doručenie od prevzatia zásielky do 30 minút - pri nedodržaní časového limitu vrátenie peňazí - kvety - zásielka maxinálne 5kg - rozmery 50x30x15cm - tubusy.

Prevádzkujeme požičovňu úžitkových vozidiel typu Renault Master. Umožňujeme zapožičanie na niekoľko hodín, dní alebo na mesiac. Možnosť zapožičania vozidla aj s vodičom. Ponúkame služby autodopravy do 1, 5 tony po celej Českej republike aj Európe.

Autodoprava: -dodávková autodoprava -osobná aj nákladná preprava -veľký zakrytý vozík. Služby: -sťahovanie nábytku -presťahovanie do nového bytu či domu -možnosť pravidelného rozvozu tovaru, materiálu aj pre firmy -preprava do školy, k lekárovi, na akcie a podobne. Zaisťujeme nízke ceny, ktoré sú prispôsobené individuálne každému ...