Využite vnútroštátnu dodávkovú dopravu po celej Českej republike, ktorá zabezpečí logistické služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, prepravu paliet a stavebných materiálov, sťahovacie služby a prepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotrebičov.

Služby: -medzinárodná aj tuzemská doprava -expresná preprava tovaru po celej Európe -doprava v pracovných dňoch, menšími vozidlami možnosť aj cez víkend. Vozový park: -6 nákladných vozidiel -4 dodávkové vozidlá. Doba prepravy: -tuzemsko-do 7 hodín -medzinárodná preprava zásielok do 24 hodín -iba väčšie vzdialenosti maximálne do 48 ...

Autodoprava Doležal. Služby: -preprava tovaru a materiálu všetkého druhu (mimo ADR) -doprava všetkého bytového vybavenia -rozvoz zásielok -preprava rôznych náhradných dielov na priemyselné stroje a vybavenie -rozvoz kusových zásielok -preprava balených nápojov -zvoz do zberných dvorov (kusové spotrebiče, batérie)

Autodoprava dodávkovými vozidlami, kuriérne a expresné služby.

Expresné prepravy dodávkovým vozidlom. Nákladná autodoprava - medzinárodná - vnútroštátne - do 3, 5t - rozvoz tovaru dodávkovým vozidlom.

Autodoprava. Preprava zásielok od 1 kg do 26 tony. Medzinárodná i vnútroštátna doprava. Preprava kusovej zásielky poskytujeme aj preprava expresná. Preprava sypkých hmôt, cisternové aj sklápacie návesy. Špecializácia na pohraničné prepravy do a z Rakúska, ale aj ostatné štáty EÚ.

Autodoprava. Sťahovanie. Sťahovanie rodinných domov a bytov, vypratanie pôd a pivníc s odvozom na zberný dvor. Preprava menších nákladov do 1400kg vozidlom Mercedes Sprinter 15 m3.

Nákladná doprava - dodávky - skriňové vozidlá do 4t - preprava mäsa.

Autodoprava do aj nad 3, 5 tony vozidla Renault Master a Daf 45.