Využite vnútroštátnu dodávkovú dopravu po celej Českej republike, ktorá zabezpečí logistické služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, prepravu paliet a stavebných materiálov, sťahovacie služby a prepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotrebičov.

Bicykle, autodoprava: - autorizovaný predaj bicyklov značiek AUTHOR, Leader Fox - predaj náhradných dielov, cyklodoplnkov, príslušenstvo - náhradné diely na bicykel, cyklodoplnkov - opravy bicyklov - poistenie kola proti krádeži - koleso na splátky - dovoz kolesá na narodeninovú oslavu (koleso na narodeniny).

služby: - autodoprava (medzinárodné a národné) - preprava vozidiel (motocyklov, úžitkových a osobných) - predaj vozidiel (ojazdených i havarovaných)

doprava: -osobné autobusová -nákladní -spedice. práca: -zemní -demolice. predaj: -paliva. Uhoľný sklad. Obchodná činnosť. 516 474 100 autodoprava predaj palív 516 475 295 516 477 207 Velké Opatovice 218

Autotransport Matuštík s.r.o. je rodinná spoločnosť sídliaca v Slavkove pri Brne pôsobiaca v odbore medzinárodnej i vnútroštátnej kamiónovej dopravy a špedícia od roku 1990. Naša spoločnosť je zameraná predovšetkým na kvalitu poskytovaných služieb a individuálny prístup k zákazníkovi. Vlastníme areál s administratívnou budovou, skladom, ...

Servis - limuzíny Mercedes Preprava VIP osôb luxusnými osobnými vozidlami a mikrobusmi. Doprava - kusové zásielky - osobne po celej Európe - kuriérska služba Mikrobusová doprava Nákladná doprava (preprava koní) Taxislužba, preprava VIP osôb

Veľkoobchod s obalovým plastovým materiálom Veľkoobchod - kancelárske potreby, papier. AUTODOPRAVA do 3, 5 t -vnitrostátní autodoprava do 3, 5t -Medzinárodná autodoprava do 3, 5t. Montážne práce-lepenie reklamných tašiek, vkladanie listov do obálok, montáž jednoduchých výrobkov z dodávaných komponentov, kompletizácia darčekov, ...

Štandardný rozsah služieb autoservisu vrátane diagnostiky a prípravy vozidiel na STK.Pneuservis s predajom nových pneu.Autodoprava so zameraním na maloobjemovú prepravu v rámci EÚ. Autodoprava. Na prepravu používame vozidlá Fiat Ducato a Fiat Doblo.

Vnútroštátna a medzinárodná expresná preprava balíkov z domu do domu pre firmy a podnikateľov (B2B) a na súkromné adresy (B2C). Vnútroštátna preprava kusových, viackusových zásielok a paliet.

Našou hlavnou činnosťou je preprava tovaru pod kontrolovanou teplotou. Chladiarenská doprava sa vykonáva vozy s veľkosťou 2-10 paliet a úžitkovej hmotnosti do 3t. Pre zaistenie kvalitných služieb zákazníkom a maximálneho využitia vozidiel prevádzkujeme vlastný autoservis a pneuservis.Dále ponúkame skladovanie a následnú distribúciu.

HADLER s.r.o. zaisťuje: -mechanické, autoelektrikárske, karosárske a lakovnícke práce -montáže zámku radenia, zamykanie spiatočky -plnenie klimatizácií -pneuservis, geometria -príprava STK -diagnostika - odťahovú službu Ďalej prevádzkujú autobazár.

JustPi - Europe s.r.o. prevádzkuje e-shop s dielmi vzduchového odpruženia pre osobné a úžitkové vozidlá, požičovňu dodávok a minibagrov a zameriava sa na autodopravu a technické služby.

Roman Solár sa špecializuje na automechanické, lakovnícke a klampiarske práce, zaisťuje výmenu pneumatík, odťah vozidiel a dopravu vozidlami do 3, 5 t.

Osobná doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpacia stanica, umývačka osobných vozidiel tel., fax: 518322716 Prevádzková doba: nonstop. Informácie tel.: 518 322 690.

Prevádzkuje koncesovanú dopravu do 3, 5t od kusových zásielok až po paletové náklady. Plánovaná preprava osôb pre firmy aj súkromné účely.

TRUZADO s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, kuchýň a vstavaných skríň. Medzi činnosti spoločnosti sa radí aj vnútroštátna preprava do 3, 5 t a výroba technických prostriedkov pre stabilizáciu výkopov a budov.

Dodávkový Express je dodávkové autodoprava určená pre jednotlivcov i firmy. Dodávkový Express je spoľahlivý, pružný a lacný. Pôsobí po celej Českej republike.

Preprava koní a zvierat: - certifikovaná preprava non-stop po celej republike i Európe - vozidlom VW transporter + príslušný prívesný vozík - špeciálny súpravou na prepravu zvierat - jedinú svojho druhu v EÚ - svojich miláčikov môžete sledovať počas prepravy v aute na LCD monitore - cena za prepravu koní a iných zvierat je zmluvnou

Autodoľava Ponúkame dopravu dodávkami do 3, 5 tony. Naše vozidlá - Citroen Jumper L2H2 (nosnosť 1, 5 t) a 2x Fiat Ducato L2H2 (nosnosť 1, 5 t). Ďalej prepravu osobnými vozidlami Fiat Marea, fiat Brava, VW Sharan. Po dohovore možnosť dopravy aj cez víkendy.

Pneuservis, služby, predaj: - kompletné servisné služby - montáž, demontáž kolies - funkcia vyvažovanie diskov - lepenie a opravy bezdušových pneu - opravy bočných prierazov - predaj nové, ojazdené pneu všetkých značiek - špeciálna plynná zmes na hustenie - ekologická likvidácia pneu - predaj nové, staršie oceľové a alu disky ...

Firma Petr Pospíšil ponúka komplexné služby v oblasti elektroinštalačných prác, vrátane inštalácie priemyselných strojov a zariadení. Ďalej ponúkame autodopravu do 3, 5t. Sídlime v Brne, mestská časť Bohunice. Naša činnosť:  - elektromontážne práce  - elektroinštalačné práce  - domové rozvody elektriny  - elektroinštalácia  - inštalácia ...