Využite vnútroštátnu dodávkovú dopravu po celej Českej republike, ktorá zabezpečí logistické služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, prepravu paliet a stavebných materiálov, sťahovacie služby a prepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotrebičov.

Doprava tuzemská a zahraničná MAN TGL nosnosť 6, - ton 18 paliet dodávky -poistenie nákladu na 1.000.000, -Sk.

Služby: -nákladná autodoprava -rozvozy tovaru -dovoz stavebného materiálu -odvoz odpadov -sťahovanie -sťahovanie ťažkých bremien -búracie a demolačné práce -vypratanie objektov. Likvidácia odpadov. Montáže nábytku.

Služby - dodávková autodoprava - sťahovanie

Autodoprava a dodávkové služby: -nákladná doprava tuzemská aj zahraničné -doprava do 3, 5t, nad 3, 5t aj kamiónová -poistenie nákladu -preprava osôb. Požičovňa úžitkových vozidiel, prívesov.

autodoprava: - súkromná dopravná zdravotnícka služba - osobná doprava, sanitky (sanitka), sanitné doprava - prevoz pacientov a imobilných osôb.

Práca, staviteľstvo: -zednická -bourací -obkladačské -rekonstrukce rodinných domov a bytov -rekonstrukce bytových jadier, kúpeľne -stavby komínov -stavby krbov ako vnútorných, tak i vonkajších napr. v rámci vonkajších sedenie či pergol -pokládání zámkovej dlažby -stavby murovaných kuchýň -fasády a zatepľovanie fasád -zemní práce ...