Autobusová doprava Vám ponúka medzinárodnú a vnútroštátnu prepravu osôb, transféry na letisko a prenájom autobusov a mikrobusov, luxusné a klimatizované vozidlá. V cestovných poriadkoch nájdete odjazdy pravidelných aj nepravidelných liniek do zahraničia.

Osobná preprava: - autobusy, minibusy, osobnými vozidlami - doprava a preprava osôb tuzemská a zahraničná - organizovanie školských výletov, zájazdov pre deti aj dospelých.

Cestná motorová nákladná autodoprava: -vnútroštátna, tuzemská -medzinárodné, zahraničné -kamiónová, TIR do 24 ton. Osobná doprava: -vnútroštátna -minibus SORB - 27 osôb. Preprava, likvidácia: -nebezpečný odpad, nebezpečného odpadu. Vývoz, čistenie: -septyky, septykov -jímka, nádrže, nádrž. -fekálie, fekálií. Opravy, servis ...

Mikrobusová doprava Ozvučenie hudobných produkcií Prevádzka - hudobný klub METRO MUSIC BAR Produkcia - kultúrne a spoločenské akcie.

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraničná nepravidelná zájazdová preprava podľa priania zákazníka -pravidelná preprava v okrese i kraji -prenájom budov aj autobusov na reklamné účely -cestovná agentúra (kancelária) -pobytové a poznávacie zájazdy, tuzemsko a zahraničie.