Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná doprava - zberná služba Talianska - skladovanie a logistika. Prenájom: - úžitkové mikrobusy 8+1 na vodičský preukaz skupiny B - zaťaženie na záves až 2, 5 tony - mikrobus je možné prenajať aj s vodičom.

Medzinárodná a vnútroštátna autobusová doprava

služby - prenájom skladu, skladových priestorov - uskladnenie tovaru a materiálov - logistika.

Kompletné služby v oblasti dopravného značenia tj: - vodorovné dopravné značenie - zvislé dopravné značenie - odstránenie dopravného značenia - dodávka a montáž prvkov pre bezpečnosť cestnej premávky.

Jan Schimmerle sa zameriava na sťahovanie bremien, bytov, rodinných domov i firiem, vypratanie a montáž a demontáž nábytku.

Peter Liška s.r.o. sa zameriava na vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu osôb a nákladu do 3 ton a na odťah vozidiel.

KEVASPED s.r.o. sa zameriava na dopravu rôznych materiálov a tovaru, na skladovanie, logistiku, colné služby, cudzojazyčné zastúpenie a na poistenie zásielok v rámci CMR.

Pán Libor Šmejkal Vám ponúka predaj aj odvoz sypkých materiálov, ako je piesok, či suť v okolí Českého Brodu, Lysej nad Labem a Čelákovic. Objednávať môžete zásypový piesok, triedený piesok, kremičitý piesok, kamenivo, štrk, sute, kačírok. Vlastním automobil Avia, v ktorom som schopný odviezť až 5 ton materiálu. Sortiment sypkého stavebného ...

Roman Tomko je taxi služba poskytujúca prevoz osôb v obciach Orlová, Rychvald, Petřvald pri Karvinej, Dolnej Lutyne a Detmarovice.

Stavebná firma. Stavba, stavby, výstavba, realizácia: -pozemné stavby - komplexná dodávka na kľúč: -priemyselné stavby -občianska výstavba -bytová výstavba, bytov, byty, domov, domy -stavieb ekologické, ekologických -inžinierske a dopravné stavby: -komunikácie a spevnené plochy, parkovisko, chodníky, vonkajšie terasy ...

Pneuservis. Nepravidelná autobusová doprava.

Spoločnosť ATLAS INVEST, s.r.o. je odborníkom na montáž bezpečnostných skiel do interiéru aj exteriéru. Realizujeme výlohy, zábradlia zo skla i sklenené obklady stien. Sídlime v Brne. Zákazky realizujeme v rámci celej Slovenskej republiky. Dodávka, montáž, inštalácia: - bezpečnostné sklá - sklenená zábradlia - sklenené obklady stien - ...

Pán Jiří Suchý poskytuje služby v odbore autobusovej dopravy. Ako už bolo spomenuté naša firma ponúka služby autobusovej dopravy. Ponúkame zájazdovú autodopravu aj dopravu pre školy. Naše služby: - autobusová doprava - zájazdová doprava - zájazdy v rámci Českej republiky i celej Európy - doprava pre školy. Autobusy našej ...

Predaj, prenájom a servis Dopravné značenie - dopravné značenie a značky

činnosť: - zemné práce - terénne úpravy - základy pre rodinné domy - demolácie - kontajnerová doprava.

Kontajnerová doprava: - preprava sutiny, uhlie, zeminy, odpadu - pristavenie kontajnera.

Osobná autobusová doprava, preprava: - vnútroštátna, domáca - zahraničné, medzinárodné. Preprava pre cestovné kancelárie autobusmi, mikrobusmi.

Špedičná databanka. Voľné vozidlá. Voľná preprava. Medzinárodná doprava. Vnútroštátna doprava. Vyťažovanie nákladu.

Rozvážame obedy pre všetkých záujemcov v obciach Mosty pri Jablunkove, Návsí a Piesočnej. Jedná sa o seniorov, ženy na materskej dovolenke a firemných zamestnancov. Ďalej ponúkame možnosť sťahovania, rozvoz stavebných a iných materiálov. Osobnú automobilovú dopravu po celej SR. Osobná automobilová doprava 1km/10kč za každý najazdený km.

Železničná stanica, doprava: -vlaková -osobné -nákladné.

Požičovňa: - osobné vozidlá ŠKODA - dodávkové vozidlo RENAULT MASTER - prívesné vozíky za osobné automobily. Odťahová služba. Kamiónová doprava: - medzinárodné - vnútroštátne. Logistické služby. Špedičné služby.