Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Lubomír Liška sa špecializuje na kontajnerovú prepravu sypkých materiálov a na výkopové a zemné práce bagrom.

Stavebné a dokončovacie práce. Doprava materiálu.

Licencovaný železničný dopravca s osvedčením bezpečnosti nákladnej i osobnej dopravy. Špecializujeme sa na prepravy nákladných vlakov, pracovné vlaky a výlukové práce. Služby: - prevádzkovanie dráhovej dopravy - železničná/vlaková preprava, železničná preprava tovaru, železničná preprava materiálu, stavebných strojov, preprava lokomotív, ucelené ...

Skupina GEMO patrí k popredným hráčom v oblasti stavebníctva a developmentu. Od svojho vzniku v roku 1990 realizovala na českom a slovenskom trhu rad veľkých a významných zákaziek, a to nielen ako generálny dodávateľ stavby, ale aj ako developer a investor. Výnimočnosť týchto projektov dokazujú mnohé získaná odborná ocenení. Stavebná firma GEMO ...

TAKSI Kyjov - Vladimír Jakubčík ponúka služby spojené s prepravou osôb v Kyjove a okolí. Okrem prepravy osôb zaisťujeme tiež kuriérske služby (preprava zásielok a balíkov) a ďalšie podľa požiadaviek zákazníkov. Naše služby: - preprava osôb - kuriérske služby ďalšie podľa požiadavky zákazníkov.

Doprava, autodoprava: -kamiónové vnútroštátne, medzinárodné preprava. Služby: -zasielateľstvo -špedičná činnosť, špedícia, vyťažovanie. Predaj: -pohonné hmoty, PHM. Prevádzkareň: - Kopřivnice - areál Tatra.

Letecká doprava. Námorná doprava. Medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava. Špedícia. Železničná doprava.

Služby - cestovná kancelária - vnútroštátna a medzinárodná autobusová doprava - vnútroštátna a medzinárodná nákladná doprava

PierPam: - nákladná autodoprava, - čerpacie stanice pohonných hmôt, - LPG stanice, - umývacie linky pre nákladné aj osobné vozidlá, - samoobslužné umývacie boxy, - pneuservis pre osobné aj nákladné vozidlá.

Predaj leteniek všetkých spoločností, rezervácia votov a všetok servis. Letenky. Vyhľadávanie najlacnejšieho spojenia.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Nový Jičín.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Ostrava.

Technické a komunálne služby Kunovice. Oprava ciest. Zemné, výkopové a stavebné práce. Letné a zimné údržba komunikácií. Údržba zelene: - kosenie trávy. Nákladná a kontajnerová doprava. Stolárske a tesárske práce: - výroba záhradného nábytku z masívu v kombinácii so železom - výroba pódia z dreva, dosky na záhradné lavice a ...

Činnosť: - logistické poradenstvo

Medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo v rámci celej Európy. Preprava: - kusové zásielky, celovozové náklady. Služby: - cestná doprava - železničná doprava, príp. kombinovaná - kontajnerová doprava - preprava: - chladiarenskými a izotermickými vozidlami - veľkoobjemového aj nadrozmerného nákladu - nebezpečných nákladov ...

Spoločnosť EXICOM spol. s r.o. so sídlom v Modřiciach v okrese Brno-venkov ponúka svojim zákazníkom už od roku 1994 komplexný servis v odbore kamiónovej dopravy, špedície a skladovania. Špecializujeme sa na štáty strednej a západnej Európy, vrátane Anglicka, Írska, Škandinávie a Balkánskych krajín. Súčasťou našich služieb sú aj návrhy logistických ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - medzinárodná, domáca: - nákladné - letecká - lodné - preprava kusových zásielok - colné služby..

Komplexné baliace, distribučné a logistické služby pre obchody, e-shopy a reklamné agentúry. Vykonávame ručné kompletizácia výrobkov, kusové aj skupinové balenie, tlač a polep etikiet a knihárske práce spojené so spracovaním a distribúciou tlačových zákaziek.

Autodoprava, nákladná doprava: - medzinárodné, zahraničné - vnútroštátna, domáca - špedícia.

Nákladné odťahová služba NONSTOP: - preprava vozidiel po havárii, nepojazdných vozidiel - vyslobodzovaní, parkovanie - odstavenie búraného vozidla. Odťahy nákladných i osobných vozňov. Autodoprava, doprava, preprava: - malých nákladov. Asistenčné služby.

Technické služby mesta Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikácia - mosty - dopravné značenie - verejné osvetlenie - verejná zeleň - zvoz, zber a zneškodňovanie odpadu.

Prepravné služby. Komplexné služby v medzinárodnej cestnej, leteckej, námornej doprave. Preprava: - zásielky (kusové, čiastočné, celovozové, kontajnerové) - nadrozmerné náklady - nebezpečný tovar ADR. Služby: - logistické - špedičné - colné. Sídlo spoločnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Spoločnosť B & S Servis Plzeň, s.r.o. sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti zameriava na poskytovanie služieb v oblasti autodopravy. Našim zákazníkom ponúkame nákladnú autodopravu vnútroštátne aj medzinárodné, prevoz áut a tiež odťahovú službu. služby: - doprava, autodoprava, preprava - nákladné - vnútroštátne, medzinárodné - prevoz ...

Ubytovacie služby: - ubytovanie v motoreste - kapacita 25 lôžok, na každej izbe vlastné sociálne zariadenie: - 8 izieb - dvojlôžkové, trojlôžkové - 1x apartmán. Hostinská činnosť: - reštaurácia, motorest: - denné menu - hotové jedlá - steaky.

Spoločnosť Roman Kühnel sa zaoberá autodopravou, zemnými prácami, demoláciami a predajom kameniva a piesku v Ústeckom kraji. Autodoprava: Preprava sypkých materiálov (pieskov, zeminy, kameniva, betónových zmesí) obalových hmôt, poľnohospodárskych komodít. Zemné práce: Výkopy základov domov, ťažobné práce, terénne úpravy, skrývky ornej ...