Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Sťahovacie služby: - sťahovanie bytov, domov, kancelárií - odvozy do zberného dvora - montáž a demontáž nábytku - sťahovanie ťažkých bremien - likvidácia pozostalosti.

Zemné a výkopové práce, odbahnenie tokov, rybníkov, autodoprava, to všetko Vám poskytne firma Vladimír Kalina z Pribyslavy, okres Havlíčkov Brod. V rámci služieb zaistíme autodopravu sklápacím návesom, prepravu strojov a stavebnej techniky, autodopravu sklápačom TATRA 815 a kontajnerovú prepravu s nosnosťou 5 ton. Ďalej pre svojich ...

Spoločnosť Martin Heimerle sa špecializuje na zemné práce ako sú napríklad vykopávky, vyrovnávanie terénu, prípravu pozemkov na stavbu, drenáže, terénne úpravy a ďalšie. Pracujeme so strojmi rôznych veľkostí a dokážeme tak pokryť širokú škálu služieb. Vykonávame zakladanie stavieb rodinných domov a ďalších stavieb. Pripravíme váš pozemok na ...

CITY TAXI OSTRAVA. Taxislužba, taxi-služba: -nonstop prevádzka -najväčší a najrozšírenejší v Ostrave -pristavenie vozidiel v Žiline zadarmo -počet vozidiel 40.

TymServis.cz sa zameriava na realizáciu dverí, podláh a sťahovanie.

Náš autoservis a pneuservis nájdete v priemyselnom areáli na Stredu v Otrokoviciach. Ponúkame rýchlosť a kvalitnú opravu Vášho vozidla a rovnako tak rýchlo prezujeme pneumatiky. Okrem iného ponúkame tiež prepravu osôb po celej SR i do zahraničia mikrobusom pre 8 osôb. autoservis: - všetky mechanické práce všetkých typov osobných a dodávkových ...

Zemné práce: - úprava terénu - výkopové práce - valcovanie. Nákladná autodoprava: - prepravy stavebných strojov, lesnej a poľnohospodárskej techniky - odvoz sutiny - dovoz stavebných materiálov.

Služby: - domáca nákladná autodoprava.

Práca: - zemné - výkopové - demolácie, búracie práce - doprava, odvoz sypkých materiálov.

Práca: - zemné, výkopové - terénne úpravy - demolácia - nákladná autodoprava (Tatra).

Hodinový manžel - inštalatérske práce - zámočnícke práce - tesárske a stavebné práce - úpravy interiérov - údržba záhrady - nákladná autodoprava.

Služby: - osobná preprava - preprava 1- 8 osôb - mikrobus - preprava tovaru 1, 5 t - sťahovanie