Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Činnosť: - Záhradné práce - Pokládka zámkovej dlažby - Zemné práce - Gabióny - Autodoprava

Cestná nákladná doprava Demolácia a príprava staveniska Opravy a údržba motorových vozidiel, okrem motocyklov Maloobchod s použitým tovarom v predajniach Skladovanie a vedľajšie činnosti v doprave

- poradenstvo v medzinárodnej doprave a medzinárodnom obchode - colné služby

Našim cieľom je poskytovať kvalitné a spoľahlivé kuriérske služby a využiť tak naše dlhoročné skúsenosti s prepravou zásielok.

Autodoprava. Preprava zásielok od 1 kg do 26 tony. Medzinárodná i vnútroštátna doprava. Preprava kusovej zásielky poskytujeme aj preprava expresná. Preprava sypkých hmôt, cisternové aj sklápacie návesy. Špecializácia na pohraničné prepravy do a z Rakúska, ale aj ostatné štáty EÚ.

Naše služby: - cestná nákladná doprava.

Medzinárodná i vnútroštátna cestná preprava kamióny.

Doprava: - nákladná, dodávková, kamiónová - vnútroštátne, medzinárodné - špedícia, zasielateľstvo - špeciálne na prepravu chemikálií Práca: - izolácia tepelná, zvuková TEMPELAN, INTELAN

Stavebniny. Štrky, piesky. Kontajnerová doprava a autodoprava.

Doprava nákladné, tuzemská i medzinárodné, komplexné prepravné služby. Špedícia. Zemné práce, zakladanie stavieb.

Predaj: - trosky, troska, uhlie - zásypového kameniva, zásypového kameniva. Autodoprava: - nákladná cestná doprava - TATRA, LIAZ. Zemné práce.

Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava. Expresná preprava zásielok. Zberná služba. Zásielková služba. Nadrozmerné prepravy. Cross - docking. Skladovanie. Logistické služby. Priemyselné riešenia.

Priemyselné stavby. - demolácia - zemné práce - autožeriavy - ťažká a nadmerná preprava - preprava sypkých materiálov - recyklácia stavebných sutí - opravy cestných vozidiel a pracovných strojov

Služby: -vnútroštátna -medzinárodné -dopravné -špedičné. Nákladné vozidlá - sólo a súpravy na prepravu sypkých materiálov. Predaj: -drevené brikety -drevené pelety -grilovací sortiment -štiepané drevo.

Letiská a letecké služby - služby na letisku - pre pilotov - prevádzka letiska - biologická ochrana

- firemné a hotelové taxi - letiskové transfery v ČR a EÚ - kuriérske služby - stanovište v centre Jablonca nad Nisou - prevádzka nonstop, pristavenie zadarmo - koncernové vozidlá VW

- - medzinárodná aj vnútroštátna autodoprava 0 - 24 t

Vykonávanie zemných prác so zameraním na demolácie. Služby: - kontajnerové - pristavenie, odvoz - likvidáciu odpadu - zemné práce - bagre, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drvenie odpadu, sutiny - reciklácia

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraničná nepravidelná zájazdová preprava podľa priania zákazníka -pravidelná preprava v okrese i kraji -prenájom budov aj autobusov na reklamné účely -cestovná agentúra (kancelária) -pobytové a poznávacie zájazdy, tuzemsko a zahraničie.

Ponúkame bezpečnostné podlahové značenie (výrobné haly, sklady, automotive atď.), priemyselné podlahy (epoxidové stierky, nátery, ESD podlahy atď.), dopravné značenie areálov, hĺbkové čistenie podláh, výškové čistenie priemyselných objektov. Zaisťujeme celorepublikovú pôsobnosť, viac ako 2.500 realizácií.