Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby: - údržba a oprava ciest - čistenie plôch a komunikácií - dopravné značenie - zimná údržba komunikácií

Ponúkame služby v oblasti vnútroštátnej a medzinárodnej autodopravy, sťahovania, vypratania nehnuteľností, ekologickej likvidácii, čistení automobilov, čalúnenie a kobercov. Naše služby môžete využiť po celej Českej republike, najviac však pôsobíme v mestách Most, Žatec, Chomutov, Louny, Kadaň, Litvínov, Teplice. Neváhajte a využite naše kvalitné ...

Činnosť: -realizácia projektového zakreslenia dopravného riešenia -montáž a osadenie prechodného dopravného značenia vr. prepravy na cestách a diaľniciach -inštalácia trvalého dopravného značenia, vyhradené parkoviská, značenie parkovacích garáží, montáž retardérov, plastových vodiacich dosiek a majákov, plastových ukazovateľov smeru, prenosné ...

Predaj, servis a bazár poľnohospodárskej techniky. Autodoprava.

Oblastné stredisko systému CS EXPRES. SPEDOL Autodoprava, preprava, doprava: -expresná preprava kusových zásielok po celom území Českej republiky, -od výrobcu do veľkoobchodu, z veľkoobchodov do obchodnej siete, dodávky fyzickým osobám, inkaso dobierok, logistika. Priemyselná zóna - Černovická terasa.

Autodoprava: - expresná medzimestská preprava zásielok - kuriérske služby - doručenie zásielok v deň ich odoslania - preprava listov - dokumentov, balíčkov.

Sprostredkovateľská a obchodná činnosť: - export a import komodít, tovaru - hlavne dreva všetkého druhu - logistika - pracovná agentúra - dovoz a nových a ojazdených áut - realitná činnosť - prenájom nehnuteľností - ubytovanie - gastronomická činnosť.

Naša firma ponúka sťahovanie bytov, kancelárií, trezorov a ťažkých bremien do 20 ton. Špecializácia na sťahovanie pián.

Služby: - medzinárodná a vnútroštátna doprava - špedícia Opravy: - motorové vozidlá.

Kuriérska služba express v Prostejovskom a Olomouckom kraji.

Stavebná firma Brno. Rekonštrukcia, novostavby, sanácia vlhkého muriva: -pôdne vstavby -rodinné domy -hrubé stavby -podrezanie muriva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontajnerová. Zemné práce UNC 750. Realitná činnosť.

- predaj a servis čistiacej techniky - pravidelné aj jednorazové upratovanie domácností, administratívnych aj priemyselných objektov - umývanie okien a nákladov - upratovanie po maľovaní, rekonštrukciách a sťahovanie - vypratanie pivníc a pôd, vrátane likvidácia - pranie vertikálnych žalúzií - čistenie kobercov a čalúneného ...

TAXI Jablonec nad Nisou - Taxi Maslík 775515250. Taxi služba v Jablonci nad Nisou - kuriérna preprava, odvoz Vášho automobilu, preprava až 6 pasažierov...

Sťahovacie služby - v ČR aj v zahraničí (v rámci Európy). Sťahovanie malých zákazníkov i veľkých firiem, sklady a ťažké bremená. Sťahujeme soboty aj nedeľu. Menšie aj väčšie sťahovacie vozidlá. Vypratanie. Likvidácia. Montáž a demontáž nábytku.

Ponúkame vnútroštátne a medzinárodné prepravy kusových aj celovozových zásielok. Európa.

Naša firma vznikla v r. 2008 a má najazdených viac ako 100 000 km k spokojnosti všetkých zákazníkov. Ponúkame vnútroštátnu i medzinárodnú dopravu za najlepšie ceny !!!

Zasielateľstvo: - medzinárodná - vnútroštátne - preprava nákladov - extrakcia vozidiel v relácii Veľká Británia, Írsko, Belgicko, Holandsko, Taliansko. Doprava: - medzinárodná - vnútroštátne - preprava osôb, nákladov (Peugeot Minibus 8+1).

Predaj: - stavebné materiály. Stavebné práce. Autodoprava.

Autodoprava: - nákladné - vnútroštátne - medzinárodné.

Doprava a špedícia - vnútroštátne - medzinárodná Tel.: 325 551 025 Predaj náhradných dielov na nákladné vozidlá predovšetkým značiek Avia, Liaz, Iveco a Mercedes-Benz. Tel. : 325 553 437

Prevádzka centrálneho parkoviska Harrachov

Odvoz, preprava: -odpad -zemina -piesok -sypké materiály -betón.