Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Odvoz odpadu - prenájom kontajnerových vaní - preprava nebezpečných odpadov

Zákazková kovovýroba, zámočníctvo: - zváranie - delenie materiálov, strihanie - sústruženie - frézovanie Cestná nákladná doprava: - avia, tranzit (do 3, 5t)

Zemné práce so stavebnými strojmi. Cestná motorová doprava nákladná. Úprava nerastov a dobývanie rašeliny a bahna. Podnikanie v oblasti nakladania s odpadmi. Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi. Zámočníctvo. Poľnohospodárska výroba. Opravy cestných vozidiel. Prevádzkovanie čerpacích staníc s palivami a ...

VIP Limousine service Naša spoločnosť Especial s.r.o. bola založená za účelom poskytnutia kompletného realitného servisu na vysokej profesionálnej úrovni našim klientom a podpory rozvoja trhu s bytmi a nehnuteľnosťami v Českej republike. . Ďalej naša spoločnosť poskytuje prenájom osobných motorových vozidiel, prepravu V.I.P. osôb a ochranu ...

Ponúkame cestnú prepravu nákladu alebo tovaru.

Sťahovanie bytov a firiem po SR i medzinárodne. Montáže nábytku a kuchýň vrátane zapojenia spotrebičov. Požičiavanie vozidiel. Skladovanie a likvidácia nábytku.

Cestná motorová doprava Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov

Kontajnerová doprava: -odvoz nebezpečných odpadov podľa normy ADR v Juhomoravskom kraji -likvidácia bezpečných odpadov (hlina, stavebná suť, domový aj ostatný odpad vrátane recyklácie (na zásypy).

Odťahová služba. Prevoz materiálu do 2t.

Nákladná autodoprava - vnútroštátne a medzinárodné.

Predaj, maloobchod, požičovňa, servis, bazár, veľkoobchod: - strešné nosiče, autoboxy, nosiče-kolesá, lyže, autodoplnku, autopríslušenstvo Výhradný dovozca: - zn. Neubox, Skibox, Surfbox-novinka v SR, autobox vhodný na prevoz surf & ski vybavenia. Doprava zadarmo. Dodávkové taxi.

Dopravná kancelária. Poskytovanie služieb v oblasti osobnej dopravy pre tuzemské i zahraničné cestovné kancelárie, ďalej pre kongresy, obchodné spoločnosti, športové kluby i jednotlivcov. Kvalitným vozovým parkom vhodným aj pre VIP klientov. Doprava: - autobusy, autobusová doprava - mikrobusy, mikrobusová doprava - limuzíny - osobná ...

Vykonávame: - sťahovanie archívov, kancelárií, firiem a rodinných domov - vnútroštátna doprava.

Autodoprava - nákladné do a nad 7, 5 t.

Medzinárodná cisternová preprava. Vyslobodzovacia odťahová služba 0604294000. Opravy a servis. Úpravy dizajnu nákladných automobilov. Lakovanie a reklamná grafika, nápisy.

Sťahovanie a vypratanie bytov, domov, pôd, pivníc, pozostalostí i celých firiem. Dovoz nábytku z obchodných domov a jeho následná montáž. Prerež a výrub stromov na vašich záhradách. Ponúkame profesionálne a pritom lacné služby v oblasti vypratania a sťahovania po celých Východných Čechách. Pri sťahovaní všetko balíme do stretchovej fólie a ...

Potrebujete kontajnerovú prepravu alebo odviezť suť? Kontaktujte nás! Naša spoločnosť ponúka kontajnerovú dopravu, predaj sypkých materiálov, odvoz sutiny, služby obyvateľstvu, odťahovú službu. Ďalej ponúkame predaj - piesky, štrky, sute a uhlie. Zaoberáme sa taktiež bagrovaním a úpravami terénov. Skladanie uhlia pásiem.

Sťahovanie Liberec Vykonávam cenovo dostupné sťahovanie bytov, domov a kancelárií. Lacná autodoprava.

Požičovňa - prívesy Autobusová doprava Nákladná doprava

Cestná motorová doprava do 3.5 t Kuriérske služby

Veľkoobchod, maloobchod, výroba: -bezpečnostné tabuľky plastové, smaltované -bezpečnostné samolepky -tlačopisy a dokumentácia BOZP -bezpečnostné plagáty, -ohraničujúce pásky, -štátne znaky SR** -pracovno-právna literatúra. Výroba: -tabuľky a samolepky na zákazku, -internetový obchod.