Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Autodoprava, doprava: - nákladné vnútroštátne aj medzinárodné - autobusová

Autodoprava. Ponúkame kvalitné služby v oblasti vnútroštátnej a medzinárodnej autodopravy. Naše služby zahŕňajú aj expresnú nákladnú prepravu a sťahovanie po SR a celej EÚ. Poskytujeme prepravu nákladov ako pre firmy, tak aj pre súkromné osoby.

Ponúkame taxi služby pre skupiny aj jednotlivcov, transfery z a na letisko Praha Ruzyně, výlety mimo Prahy, aj pre firmy.

Vnútroštátna i medzinárodná nákladná autodoprava automobilmi do 3, 5t a 5t

Stolárske práce. Výroba: -nábytok na mieru. Služby: -dodávková autodoprava (Peugeot Boxer Maxi).

Autodoprava: -špecializácia na prepravu chladeného, mrazného tovaru.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž: -regály -vybavenie skladov Služby: -upratovacie -sťahovanie

Služby: -autobusová doprava: -tuzemská. -medzinárodné.

Služby: -dodávková vnútroštátna aj medzinárodná doprava

Letecká vrtuľníková záchranná služba. Obchodná doprava osôb, hliadkovacie a kontrolné lety, letecké snímkovanie, vyhliadkové lety.

Vnútroštátna a medzinárodná cestná kamiónová doprava.

Služby: - stavebná činnosť - rekonštrukcia - zemné práce - demolácia - nákladná autodoprava

Kamiónová vnútroštátna doprava

Vypratanie objektov Odvoz starého nábytku a odpadu. Výroba, doprava a montáž nového nábytku, kuchýň, kuchynských liniek a vstavaných skríň. Úprava a realizácia záhrad - kosenie trávy, vertikutácia a kompletná starostlivosť o trávnik. Prerez a výrub starých stromov. Zakladanie jazierok. Úpravy či kompletná rekonštrukcia interiéru, ...

kompletizácia a rozosielky väzba dokumentov obstarávanie dát náhradné plnenie

Kontajnerová autodoprava VS-EKOPRAG s.r.o. vám ponúka spoluprácu a služby v oblasti odvozu a likvidácie odpadov po území veľkej Prahy. Kontajnery 3 - 40 m3. Vykupujeme drevo a sklo. Prevádzkujeme zberné dvory pre občanov.

Sťahovanie: - bytov, rodinných domov, kancelárií a firiem - trezorov, klavírov, archívov a umeleckých predmetov. Montáž a demontáž nábytku. vlastná baliaca technika. Prepravné obaly zadarmo Sťahujeme bezpečnými čalúnenými vozidlami. Zaisťujeme: - vypratanie pôd a pivníc - likvidáciu odpadu.