Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Autobusová doprava: - mestská hromadná - prímestská - linková. Predtým Veolia Transport.

Autobusová doprava: - pravidelná linková - mestská hromadná - medzinárodná - zájazdová. Informácie o cestovných poriadkoch.

Ponúkame: -dodávková autodoprava do 3, 5t.

Vstrekovanie - výroba vstrekovacích foriem - vývoj a výroba plastových výrobkov - nástrek výrobkov. Logistika, preprava tovaru - kamiónová doprava - železničná, letecká a lodná doprava.

Dopravný podnik: - autobusová doprava - mestská hromadná doprava - linková doprava

Služby: - medzinárodná kamiónová doprava - logistika

Služby: -sprievodné vozidlá pre nadmerné ťažké a nebezpečné náklady

Služby: -preprava zásielok -skladovanie tovaru

Servis - osobné automobily Vnútroštátna aj medzinárodná doprava Vnútroštátna aj medzinárodná doprava Spracovanie - odpady živočíšneho pôvodu Asanačné služby

Služby: -cestovná kancelária -autobusová preprava -plavecká škola -vodný aerobik

Služby: - priemyselné, občianske a bytové stavby, vrátane zaistenia inžinierskych činností - výstavba: - inžinierske siete Rybníky a vodné nádrže: - obnova a projekty - poradenstvo pre získanie dotácií na výstavbu rybníkov a retenčných nádrží Zemné výkopové práce: - použitie kolesových a pásových bagrov - v horskom ...

Predaj, oprava, servis: - plastové nádrže na skladovanie nafty Služby: - prevádzkovanie skladu PHM v areáli letiska v Líniach - veľkoobchod, maloobchod pohonné hmoty - nákladná doprava vnútroštátna aj medzinárodná

Dlhodobé aj krátkodobé skladovanie - kompletizácia a triedenie zásielok - prekládky kamiónov, kontajnerov Preprava - kusové a celovozové zásielky Zaistenie - logistika Nákladná autodoprava - medzinárodné a vnútroštátne.

Predaj hutnícky materiál: - bezšvíkové rúry - presné rúrky - zvárané rúry - plechy - oceľ kruhová, plochá - nerez oceľ Sústružnícke práce Výkup a predaj použitých rúrok Kamiónová doprava

Hodinový manžel. Oprava a údržba domov, bytov a rekreačných objektov - drobné aj rozsiahlejšie práce. Montážne práce. Upratovacie práce. Preprava osôb na letisko.

Doprava: - špedičná činnosť - medzinárodná - vnútroštátne - letecká - námorné - kamiónová - zberná služba - ťažká doprava.

Preprava, služby: - kusové zásielky, - paletové zásielky, - letecká, - námorné, - skladovanie, - outsourcing logistiky, - colné zastúpenie, - logistika.

Špedícia, doprava, logistika: - kusové a zberné zásielky - letecké a námorné zásielky - colné služby - komplexné logistické projekty.

Medzinárodná špedícia a logistika. Celoeurópska nákladná doprava. Vnútroštátna expedícia kusových nákladov. Letecké zásielky. Námorné zásielky.