Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby - kontajnerová nákladná doprava medzinárodná - námorná doprava - letecká preprava - železničná preprava.

Autodoprava a sťahovanie. Autodoprava, rozvoz: - zakúpený tovar - prevoz nábytku, elektra. Vykonávame aj montáže nábytku. Sťahovanie a vypratanie: - byty, domy, kancelárie, pivnice, garáže a rekreačné objekty. Likvidácia pozostalostí Pôsobnosť prevažne v okresoch: - Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradište, Přerov.

Ponúkame zemné a výkopové práce, demolácie, čistenie a hĺbenie priekop, potokov. Prípravné práce na stavby, výkopy základov, bazénov, jazierok a čističiek. Terénne úpravy pozemkov. Ďalej zaisťujeme kontajnerovú dopravu, dovoz piesku, štrku, betónu. Odvoz stavebnej sute a zeminy.

Autodoprava nákladné vnútroštátne aj medzinárodné. Odťahová služba.

Služby - logistika - expresná preprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraničná - námorná doprava - letecká doprava - železničná doprava - autobusová doprava vnútroštátna i medzinárodná - colné služby - skladovanie - zimná údržba a upratovanie vonkajších priestorov - zemné práce.

Expresná preprava - medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava.

Sťahovanie (aj medzinárodné), žeriavnícke práce, autodoprava, nadmerná preprava, skladovanie.

Medzinárodná preprava námorných kontajnerov - celokontajnerová doprava.

Doprava: -nákladné. Služby: -servis a opravy vozidiel -predaj náhradných dielov, pneumatík, pohonných hmôt.

Ponuka tuzemskej i zahraničnej automobilovej nákladnej dopravy, servisu a opráv vozidiel, predaja náhradných dielov, pneumatík a pohonných hmôt.

Autodoprava tuzemská i zahraničná - dodávkové aj osobnými vozidlami.

Ponuka širokej palety stavebných a murárskych prác a činností pre okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širšie okolie. Vykonávanie výstavby rodinných domov ako murovaných tak aj drevodomiek. Kompletná rekonštrukcia rodinných domov, bytov a bytových jadier. Oškriabanie a otĺkanie omietok, štukovanie, maliarske práce a pod. Ďalej ponuka zateplenia ...

Služby: -kontajnerová doprava Práca: -zemné

Špedícia. Logistika. Medzinárodná kamiónová doprava

Špedícia, logistika - nákladná doprava tuzemská a medzinárodná.

Služby: - medzinárodná nákladná autodoprava - pneuservis - servis nákladných vozidiel

Skladovanie tovaru Poskytuje - logistické služby Špedičné služby Personálna agentúra

Služby: - vnútroštátna, medzinárodná kamiónová doprava tovaru pod riadenou teplotou

Prevádzkujeme medzinárodnú a vnútroštátnu nákladnú cestnú dopravu. Autodoprava. kuriérska a zasielateľská spoločnosť Logistika skladovanie tovaru Preprava kusových zásielok.

Realitný servis vrátane súvisiaceho právneho, obchodná a sprostredkovateľská činnosť, medzinárodná osobná autodoprava, vedenie jednoduchého účtovníctva a daňovej evidencie, ekonomické poradenstvo.