Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Výroba, predaj: - veľkoobjemové kontajnery Abroll - vaňové kontajnery -Výrobky zo sklolamitátu: -odpadové kontajnery, odpadových kontajnerov -sklolaminátových kontajnerov pre triedený zber odpadov -sklolaminátové nádoby na zimné posypy - výrobkov z polyetylénu - odpadové kontajnery pre triedený zber odpadov - mobilná nádrže na ...

Spoločnosť APEKO CZ s.r.o. sa zameriava na nákladnú cestnú dopravu. Prepravuje náklady, materiál, kusové zásielky a mnoho ďalšieho.

Taxislužba osobná, nonstop prevádzka vozidlom VW Passat combi.

služby: - nákladná autodoprava - priemyselné sťahovanie strojov - nadrozmerné transporty vrátane sprievodných vozidiel - montáž, demontáž strojov, výrobných liniek - balenie strojov Požičovňa, prenájom: - žeriav s obsluhou, od 28 ton do 700 ton - VZV do nosnosti 18 ton

Cestná nákladná doprava, rozvoz, distribúcia a skladovanie tovaru - medzinárodná a tuzemská preprava. Predaj asfaltových strešných šindľov a asfaltových hydroizolačných pásov.

Dopravná firma, autodoprava, medzinárodná doprava tovaru v rámci EU. Kamiónová doprava. -Nemecko, Benelux, -3 vlastné plachtové návesové súpravy 13, 6m na 34 Europalet a vnútornou ložnou výškou 2, 7m.

Služby: autodoprava nákladná, dopravná -chladiace, maraziace vozidlá -chladiarenské vozidlo -vysokozdvižná plošina. Malá kontajnerová doprava do 3t: -odvoz sute, pieskov, drviny.

Služby: - medzinárodná nákladná doprava - expresná preprava - špedícia - logistika.