Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Ponúkame logistické a skladovacie služby. Zaoberáme sa konsignačným aj expedičným skladovaním materiálu a výrobkov s možnosťou dodania do výroby. Poskytujeme na prenájom výrobné, skladovacie a kancelárske priestory.

Medzinárodná preprava: - doprava cestná, letecká, železničná, námorná, kombinovaná - špedícia - preprava kusových zásielok aj celovozová preprava - zberná služba - ADR, nadrozmerné zásielky, zásielky v teplotnom režime Logistika ( prekládka a uskladnenie tovaru, balenie zásielok) Colné služby (vystavenie colných dokumentov, ...

Sťahovanie, vypratanie priestorov, doprava, špedícia.

Práca: -vysokozdvižná plošina -zemné práce. Doprava: -nákladné-AVIA L30, AVIA kontajnery.

Inkasné a právne služby Realitná kancelária

Ponuka služieb v oblasti leteckej prepravy. Poskytujeme svojim dcérskym spoločnostiam IT služby, právne a finančné služby, centrálny nákup a predaj.

Služby: -vnútroštátna a medzinárodná preprava tovaru -špedícia -logistika Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -uhlie

Služby: -medzinárodná nákladná doprava

Služby: -diagnostika vozoviek -projekčná kancelária -nákladná doprava

Outsourcing, logistické služby - zabezpečenie obalov, príprava a zabalenie.

Činnosť: - služby sprievodným vozidlom - poskytovanie technických sprievodov ťažkým a nadmerným nákladom

Autoservis, autoopravovňa - servis nákladných vozidiel. Žeriavnícke práce. Zemné práce. Vypratávania práce, sťahovanie. Demolácia. Tesárske, stolárske práce. Zámočnícke práce. Hodinový manžel.

Služby: -taxislužba - nonstop -taxi České budejovice -nonstop taxi České Budejovice. TAXI-Budějovice s.r.o. je od roku 1992 najväčšia a najstaršia taxislužba v Českých Budějoviciach. Spoľahlivosť a ochota je našou prioritou a preto si môžete byť istí, že v rámci Českých Budějovíc pristavíme požadované vozidlo do 10 minút od Vášho zavolania ...

Cestná motorová doprava: - osobné. . Služby: - zabezpečenie dopravnej obslužnosti autobusovou dopravou v krajoch: Liberecký, Králové Hradecký, Ústecký a Stredočeský - prevádzkovanie zájazdovej autobusovej BUS KAROSA, SOR, VOLVO, MAN, vrátane CLIMA BUS - zabezpečenie dopravy pre CK do Grécka, Chorvátska, Francúzska, Veľkej Británie, ...

Predaj: -brikety so skvelou výhrevnosťou -okrasné kamene do záhrad. Služby: -kamiónová doprava -drink''n''drive doprava v Brne.

Stavebné práce. Zemné pretlaky. Sanačné práce - sanácia muriva. Rekonštrukcia priemyselných, vodných a inžinierskych stavieb. Nákladná doprava do 8 ton. Predaj stavebného materiálu. Stolárska a stolárska výroba.

Nákladná a dodávková autodoprava - vnútroštátna aj medzinárodná preprava - expresná doprava. Autoservis, autoopravovňa. Odťah vozidiel. Požičovňa dodávkových vozidiel. Skladovanie.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava - preprava celovozových, zberných aj kusových zásielok - preprava chladeného tovaru - preprava nebezpečného tovaru podľa ADR

Služby: - medzinárodná a vnútroštátna autodoprava - špedícia - skladovanie

Nákladná autodoprava: - vnútroštátne, - medzinárodné, - 60 kamiónov. Osobná preprava. Autopožičovňa.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná autodoprava - zasielateľstvo - ADR preprava - skladovanie