Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Špedícia - medzinárodná aj vnútroštátna kamiónová doprava - nákladná preprava.

Nákladná autodoprava, zemné práce.

Medzinárodná kamiónová doprava - nákladná preprava.

Autodoprava: - medzinárodná kamiónová doprava - vnútroštátna doprava - rozvoz - plachtové vozy, chladiarenské vozy - dodávkové, skriňové vozidlá - export, import - nadrozmerné prepravy.

Špedícia, zasielateľstvo, doprava: - vnútroštátne, medzinárodné - nákladná, cestná, letecká, námorná - zásielky-kusové, celovozové - expresná preprava-pravidelné trasy. Služby: - poistenie-prepravovaný tovar - colná deklarácia - zastupovanie v colnom konaní - zabezpečenie-colný dlh - úhrada-clo, daň s refakturáciou.

Doprava: - suť - zemina - stavebné materiály Servis: - spaľovne - kotolne - kotly Zemné a výkopové práce

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

Služby: - námorná preprava - letecká doprava - kontajnerová preprava - skladovanie.

Nákladná autodoprava: - tuzemská - zahraničné.

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí

Komplexné logistické riešenia, skladovanie, temperované sklady pri diaľnici D5, medzinárodná a vnútroštátna nákladná a osobná doprava, individuálna termínovaná preprava, špecializácia na automotive, umývanie obalov, správa obalového hospodárstva, colné odbavenie.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Autoklampievstvo. Karosárstvo. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony aj nad 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna - zahraničné, medzinárodné.

Služby: - expresná preprava zásielok dodávkovými vozidlami (vnútroštátna, medzinárodná) - špedícia - prevoz nebezpečných látok ADR - prevoz látok a tovaru pod riadenou teplotou

Stavebná firma: - rodinné domčeky na kľúč - bytové doby - rekonštrukcia stavieb Zemné práce Nákladná doprava

Developerská činnosť. Prenájom priestorov. Stavebná činnosť. Logistika.

Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava - nákladná preprava.

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti stavebných a zemných prác, autodopravy, predaja nových bytových jednotiek a priestorov na prenájom. Pôsobíme na trhu už od roku 2001. Zaoberáme sa priemyselnou aj bytovou výstavbou a pôsobíme prevažne na Blanensku. Disponujeme modernou technikou 20 kmeňovými zamestnancami, ktorí sú špeciálne školení a ...