Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby: - nákladná autodoprava. - preprava sypkých materiálov Doprava, dovoz, predaj: - piesok, okrasné kamene, zemina.

STAR SHIPPING a.s. je dynamickou, rýdzo českou, spoločnosťou pôsobiacou celosvetovo na trhu medzinárodných prepráv a logistických služieb. Našou výhodou je osobný prístup v jednaní so zákazníkmi a individuálne riešenie ako pre jednotlivé zásielky tak aj pre celé projekty. Bohaté skúsenosti z rôznych odborov prepravy nám dovoľujú zákazníkom ...

Činnosť: - zemné a výkopové práce - výstavba pozemných a inžinierskych stavieb - nákladná autodoprava

Autodoprava, doprava: -sypkých a stavebných materiálov. Preprava: -štrky, piesky, kamenivo, recykláty. Sklápacie vozidlá a súpravy Tatra, Liaz - do 27 ton.

Práca: - zemné - demolácia - strojové vŕtanie otvorov do zeme (20-70 cm). Služby: - nákladná autodoprava (Tatra, Liaz).

Predaj, montáž: - okná plastové, drevené, hliníkové - rolety, žalúzie Služby: - nákladná autodoprava

KELLY TAXI Hodonín: -poskytuje osobnú prepravu nonstop -nielen po Hodoníne a okolí, ale aj po celej SR, tj. vnútroštátnu, ale aj medzinárodnú prepravu osôb a poťažmo i batožiny.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

PRAŽSKÁ PAROPLAVEBNÁ SPOLOČNOSŤ a.s. - Plavba po Vltave - Výletné lode Praha - Vyhliadkové lode Praha - Vltavský parník - Parníky v Prahe - Plavby Prahou po Vltave - Vyhliadkové platby po Vltave Svadba na parníku Večera na parníku Obedy na parníku Firemné akcie na parníku Prenájom parníka Praha Plavby do zoo PRENÁJOM LODE, ...

Medzinárodné zasielateľstvo. Autodoprava, doprava: - nákladná preprava - medzinárodné.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná - skladovanie - sťahovanie

Autodoprava - expresná dodávková doprava vnútroštátna aj medzinárodná - preprava ťahom.

Komplexné logistické služby, skladovanie, distribúcia, colné služby, logistické projekty a poradenstvo v logistike. Skladovacia a distribučná logistika - Vendula Fišerová, Jiří Veselý tel.: 548138550, 548138556 fax: 548138209 Distribúcia ČR, SR a medzinárodné zasielateľstvo - Ján Jelínek tel.: 548138548 fax: 548138506 Obchodná ...

Autorizovaný predajca automobilov značky CITROËN, autorizovaný značkový servis: -CITROEN C1, C2, C3, Berlingo, Xsara Picasso -C4, C5, C6, C8 -Nové C4 Picasso -Nové C-Crosser Úžitková verzia: -C2 Enterprice -BERLINGO -JUMPY -JUMPER -C15.

Čerpacie stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - umývačka osobných vozidiel - SHOP.

Čerpacia stanica - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - umývačka osobných vozidiel - SHOP.

Autobusová stanica - informácie o odchodoch a príchodoch autobusov tel.: 518 321 836, 518 321 028 Osobná doprava – Peter Röss, Michaela Turzíková tel.: 518 344 490.

Ponúkame medzinárodnú a vnútroštátnu osobnú dopravu minibusmi a limuzínami až pre 8 osôb, medzinárodnú a vnútroštátnu nákladnú autodopravu do 2, 2 tony.

Práca: - zemné - terénne úpravy - búracie, demolácie - zimná údržba komunikácií - recyklácia stavebných odpadov. Nákladná autodoprava: - doprava zeminy, stavebného materiálu - prenájom kontajnerov.

Služby: - autobusová doprava: - medzinárodné, vnútroštátne.

Kamiónová a kusová doprava po celej Európe. Zberná linka Hamburg. Kontajnerová doprava nielen po Európe. Zámorské prepravy. Nadrozmerné a ťažké prepravy. Letecké prepravy. Colná deklarácia. Skladovanie.

Autodoprava nákladná, kamiónová: -vnútroštátna -medzinárodné, zahraničné. Špedičné služby. Zastúpené relácie Benelux, SRN, Francúzsko, Taliansko, Anglicko, Španielsko a Portugalsko.