Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

neoverené. Autodoprava, preprava: -osobná doprava pre 8 osôb - vozidlá FORD TRANSIT s klimatizáciou, s možnosťou pripojenie krytého vleku -nákladná doprava: -do 3 t, rozmer nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekom do 15 m3, nosnosť 14t -tuzemská národná i zahraničná medzinárodná -preprava ...

Vykonávame: - dopravné a špedičné služby.- špecializácia Rusko, Kazahstan, Ukrajina, Bielorusko - aj drobné zásielky. Predaj: drevené ekobrikety a pelety, štiepané drevo.

Služby: - nákladná autodoprava, preprava: - sute, piesok, odpady - nákladné vozidlo s hydraulickou rukou (nosnosti 2.4 t).

Výroba, stavba: - filmové a televízne dekorácie, kulisy. Výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - izolácia izolačnou PUR penou - montáž strešných okien. Služby: - autodoprava.

Autodoprava: - preprava, doprava sypkých materiálov.

Poľnohospodárska výroba (rastlinná, živočíšna). Služby: - autodoprava - opravárenstvo - gastronómia - závodné stravovanie - predaj čerstvého hovädzieho a bravčového mäsa, vlastných výrobkov z bitúnku, zo syrárne, predaj vajec a mlieka.

Služby: - medzinárodná nákladná autodoprava - špecializácia Taliansko, Švajčiarsko - colná deklarácia - skladovanie.

Služby: - cestná nákladná autodoprava - preprava chladeného tovaru, drevnej hmoty - špedícia.

Dopravná spoločnosť Interbus Praha. Autobusová preprava osôb. Medzinárodná autobusová doprava. Prenájom, služby: - prenájom minibusy a autobusy - doprava luxusnými klimatizovanými autobusmi, minibusmi a limuzínami - doprava osobnými vozidlami, vozne - luxusné klimatizované limuzíny s vodičom - preprava individuálnych klientov - ...

Naše služby: - realizácia všetkých pozemných, inžinierskych stavieb a stavieb vykonávaných banským spôsobom od projektu po realizáciu - nákladná vnútroštátna preprava - predaj širokého sortimentu nápojov vrátane dopravy - zámočnícke práce, kovovýroba - predaj a montáž plastových okien - realitná činnosť, predaj rodinných domov.

Firma Bohemia Bus prevádzkuje vnútroštátnu a medzinárodnú zájazdovú autobusovú dopravu už od roku 1996. Služby firmy Bohemia Bus sú zamerané na českú a zahraničnú zájazdovú autobusovú dopravu. Zaisťujeme dopravu na poznávacie i pobytové zájazdy po SR a celej Európe. Vďaka kompletnému vybaveniu autobusov a príslušenstva v podobe prívesných vozíkov ...

Činnosť: - zemné práce - recyklácia - nákladná autodoprava - preprava nadrozmerných nákladov.

Sme mladý železničný dopravca, ktorý do stredoeurópskeho regiónu prináša nové poňatie cestovania, a to na palube supermoderných vlakov od švajčiarskej spoločnosti Stadler.

Logistic Services ponúka: Prepravu zásielok - všetkými druhmi dopravy z akéhokoľvek miesta

Poskytovaním outsourcingu technických, logistických a marketingových služieb umožňujeme našim zákazníkom plne sa sústrediť na realizáciu svojich vlastných cieľov.

Medzinárodná nákladná doprava, špedícia

Požičovňa, prenájom: - úžitkové vozidlá - dodávky - maxidodávky Služby: - sťahovanie - expresná doprava - kuriér

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná - špedícia - logistika

BLESK kuriér poskytuje kuriérske služby od roku 2002. Od tej doby sme už bezpečne dopravili desiatky tisíc zásielok na miesto určenia.

Služby: - železničná doprava nákladná a osobná - prevádzkovanie vlečiek

- autodoprava - vnútroštátna a medzinárodná autodoprava - autodoprava štátna i medzinárodná, preprava bremien do 2000kg - prepravné služby MAX: dĺžka: 460 cm výška: 180 cm šírka: 160 cm NOSNOSŤ: vnútro: 2000kg Euro: 1250kg 6 euro paliet, 15, 6m3