Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Vrakoviská, autovrakovisko: - ekologická likvidácia autovrakov činnosť: - autoservis - pneuservis - kontajnerová doprava - vypratanie objektov Predaj štiepaného vykurovacieho dreva pobočka: Kasejovice čp. 70 tel .: 773 653 717

činnosť: - generálna dodávka stavieb - kompletná rekonštrukcia stavieb - oprava a údržba stavebných objektov - zdravotne technické inštalácie - ústredné kúrenie - zámočnícke práce - potrubárske práce - kompletná rekonštrukcia kotolní - fasádne omietky, vnútorné omietky - zateplenie fasád - systém COPRIX - štukatérske ...

Expresná preprava - zásielky Doprava - transfer na letisko preprava osôb 7 + 1 Doprava - do 3, 5t - vnútroštátna, medzinárodná - vozy RENOLT TRAFKA, OPEL VIVARO - expresné preprava nákladov (dodávkovými vozne) Sťahovacie služby (menšie náklady) Osobné doprava- preprava osôb.

Medzinárodná doprava a zasielateľstvo prevádzkareň: areál REMET Viedenská 127 619 00 Brno Tel: 547135250

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, vyťažovanie vozidiel: -preprava nákladu od 100-24 000kg.

Firma Help-pomoc Věnceslava AGUILAR poskytuje služby v oblasti dopravy a prepravy osôb osobnými automobilmi. Vozíme seniorov, chorých, rodiny s deťmi a dovezieme Vás k lekárovi či na nákupy. Sídlime v obci Hvozdec, okres Beroun. Jazdíme v rámci Stredočeského kraja. Naše služby: - preprava osôb osobnými vozy - doprava k lekárom - odvoz na ...

služby - sťahovanie - autodoprava.

Scado-doprava.cz Doprava stavebných materiálov nákladným vozidlom Scania. Vďaka hydraulickej ruky s dĺžkou 20 metrov naložím, zložím a prevezme materiál bez prítomnosti ostatných obslužných strojov. Umiestnime kontajner.

činnosť: - vývoj informačných systémov a technológií v doprave - komplexné odbavovacie systémy, kedy ako jedna z mála spoločností v Európe ponúkame komplexné riešenie pre automatizované odbavenie cestujúcich na papierovú lístok, SMS cestovný lístok, dopravné kartu a bankovú kartu.

služby: - skladovanie tovaru - komplexné dopravné - logistické služby - moderné, bezpečné skladovanie tovaru v temperovanej hale - skladovacie, manipulačné servis - balenie a prebalenie tovaru - fóliovanie, prebalenie do iných obalových materiálov, na iné palety - kontrola kvality tovaru - výrobok je prijatý a vydaný na sklad v ...

služby: - výrub stromov harvestorové technológií - vyváženie dreva po ťažbe - prevoz ťažkej mechanizácie

Komplexné logistické a dopravné služby - Európska únia a Švajčiarsko. Preprava, doprava: - čiastočné aj celovozové - špeciálne a nadrozmerné náklady - tovar, podliehajúci ADR režimu - mrazené, chladené tovaru.

Taxi služba v Mikulove a širokom okolí v ktorúkoľvek dennú aj nočnú dobu. Zaistenie dopravy na rôzne akcie. Doprava po celej Českej republike. Zaistenie vodiča pre Váš vlastný voz a jeho odvoz - Drink & Drive. Airport taxi - odvoz na letisko. Expresná preprava - kusové zásielky, dokumentácia. Jazdíme škodou Octavia. Profesionalita a diskrétnosť. ...

Kovoobrábanie na CNC strojoch. Autodoprava, špedícia. Cestná doprava nákladná (kamiónová): - vnútroštátna - medzinárodný. predaj: - oleje, mazivá - pohonné hmoty. Čerpacie stanice. Personálna agentúra.

služby: - nákladná autodoprava - likvidácie odpadov.

Prepravné služby ťažkých a rozmerných nákladov: - medzinárodná, vnútroštátna kamiónová preprava - expresné preprava - preprava kusových zásielok.

Cestná nákladná doprava. Špecialista na prepravu SR a do západnej Európy: - expresné, - balíková, - paletová, Vnútroštátne doručovanie zásielok a paletová preprava.

Vykonávame práce so strojom JCB 3CX a UNC 060: -priemyselné rekultivácia -výkopové práce -bourací a upratovacie práce -vrtací práce -zemní práce a terénne úpravy -odvodňování staveniska -odvoz sutiny - doprava -Práca s paletizačnými vidlami. opravy: -osobné automobily -zemědělská a stavebná technika.

Medzinárodná cestná nákladná preprava - kamiónová - skladovacie priestory

Prepravné služby do Turecka, Gruzínska, Ázerbadžájnu, Arménsko