Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Výroba, predaj, veľkoobchod organické hnojivo BIFAN (Biofan): -vyrobené z hydinové podstielky, hnojovice ošípaných a slamy termofilné aeróbne fermentáciou pri 70 ° C -vyrovnaný obsah živín (N ***, P ***, K *** Ca **, Mg **), stopové prvky (Fe **, Mn ** Mo **, Zn **, Cu **, B ***, Co **), organické látky, baktérie, enzýmy ...

Naša firma Zednictví mazu sa zaoberá realizáciou strojných omietok s maltovými zmesami od firmy HASIT, zatepľovacími systémami s výrobcami polystyrénu EXTHERM a povrchovou úpravou s výrobcom Weber. Obaja výrobcovia sú overení a majú kvalitné výrobky. Ďalej obkladajú kúpeľne a zabezpečujeme pokládku dlažieb a môžete sa na nás obrátiť aj s ...

autobusová doprava Nákladná doprava montážne plošiny

Vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava Osobná preprava. Kuriérska preprava. Odťahová služba - asistenčná služba vodičom. Skladovanie a preprava zbraní, streliva.

služby: - veľkoobchodný aj maloobchodný predaj stavebnín - všetky zemné práce a výkopové práce - nákladné automobilová medzinárodná a vnútroštátna doprava - píla - výroba reziva.

Taxi služba - Nonstop prevádzka. Preprava osôb na letisko a späť. drink taxi Kuriérske služby. Preprava pre firmy, deti, seniorov.

Všetky služby v železničnej doprave na celom území Slovenskej republiky poskytuje spoločnosť Železnice prestala s.r.o. Realizujeme ako kompletné služby na stavebných výlukách, tak aj prepravu rôznorodých komodít. Železnice prestala s.r.o. okrem iného poskytuje:  - kompletné poradenstvo v železničnej doprave  - vlečkovou službu  - vykonávame ...

ZLIN AIRCRAFT: -výroba lietadiel, ich servis, výroba leteckých kolies, bŕzd, padákových dielov pre vlastné i ďalšie lietadlá na trhu -predaj náhradných dielov -výcvik pilotov a mechanikov -Ponúkame náš strojový park pre kooperáciu.

Audoprava - do 20t demolačné práce zemné práce - výkopové práce

Nákladná doprava: - vozidlami IVECO, MAN: -vnitrostátní -Medzinárodná. Expresná preprava po Európe do 24 hod. Osobná preprava - doprava na letisko a pod.

Predaj, nákup: -predaj, nákup poľnohospodárskych komodít. sortiment: -sadbové, konzumné zemiaky, cibuľa služby: -nákladní doprava -preprava klasická, plachta 13, 5 m -preprava chladiarenskými návesy do 10 ton -preprava sypkých hmôt 50 m3.

kontajnerová doprava zatepľovanie objektov Kopletny stavebná činnosť

Stavebné práce: - murárske práce - rekonštrukcia - pokládka vonkajších i vnútorných dlažieb - búracie práce - upratovanie po stavebných činnostiach a rekonštrukciách. Údržba záhrad: - kosenie trávnikov - prierez stromov. Lesnícke práce: - vysádzanie a údržba lesných škôlok - výrub a odvetvenie stromov. doprava: - prevoz ...

preprava - kone - hospodárske zvieratá Chov - koní - ustajnenie a poradenstvo - výživa koní

Výroba: - plastové nádrže - bazény - polypropylénové šachty - žumpy. Ďalšie služby: - kovovýroba - nákladná autodoprava - komunálne a poľnohospodárske služby. Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia.

Nákladná cestná doprava s paletovými aj sklápacími vozy demolácia Zemné, výkopové práce

autodoprava: - nákladné - osobné

práca: -zemní -odbahňování rybníkov. Doprava, autodoprava: -nákladní.

Predaj, prevádzka, údržba: - lietadlá, lietadiel služby: - charterové lety - lety na objednávku, vrátane leteckého výcviku - poradenstvo v oblasti letectva - reklamná činnosť a propagačné lety Prevádzkareň: Letisko Benešov LKBE.

Osobné, autobusová doprava a cestovná agentúra. Ponuka zájazdov: - pobytové - poznávacie - termálne kúpele - jednodňové zájazdy - adventný zájazdy - lyžiarske zájazdy.

Taxislužba, taxi. Ďalšie služby: - pneuservis

služby: - zemné a výkopové práce - doprava nákladná, kontajnerová - zimná údržba komunikácií a chodníkov

Spoločnosť STROJÍRNY a opravný Milenov spol. s r.o. sa zaoberá zákazkovou strojárenskou výrobou technologického vybavenia čistiarní odpadových vôd, úpravní vôd a čerpacích staníc, technologických častí pre cementárne, vápenky, štrkoviská a elektrárne, oceľových konštrukcií a potrubných dielcov. Pre zaistenie vysokého výrobného štandardu máme ...

služby: -stěhovací -autodoprava -Lacná sťahovacie služby rodinných domov, bytov, dielní, kancelárií -možnosť objednať auto s vodičom -služby si môžete objednať aj v sobotu, v nedeľu, ale aj cez sviatky a to bez akéhokoľvek príplatku -stěhování po celej SR -vyklízecí práce -likvidace -rozvozy z obchodných domov, jednotlivé kusy tovaru zo ...