Železo sa vďaka svojej odolnosti používa na výrobu profilov, plechov, skrutiek, klincov, poštových schránok, trubiek, zámkov, hmoždiniek, zdvihákov, náradia, stĺpikov, vrtákov, regálov a ďalších produktov, od ktorých sa očakáva vysoká odolnosť a pevnosť.

Naša firma KOVOMAT sídli v Bystřici nad Pernštejnem. Ak hľadáte železiarstva, predajňu s inštalatérskym potrebami či predajňu s ručným aj elektronáradím, tak potrebujete práve nás. Sme špecializovaná predajňa, ktorá ponúka všetko potrebné pre profesionálov i domácich majstrov, najmä také produkty, ako je spojovací materiál, elektronáradie, ručné ...

Výroba: - valcové nástroje - frézy - vrtáky, navrtáváky, záhlbníky, výstružníky, výhrubníky - stupňové a tvarové nástroje - Odjehlovací hroty, závitníky - brúsenie na guľato. služby: - ostrenie.

Profesionálne vybavenie firiem, požičovňa stavebného náradia. Výroba: -klíče -autoklíče. predaj: -železářství. Predaj a montáž: -vložek zámkov Predaj garníž, velkobchodní činnosť.

Spracovanie: -kameň na výrobu pomníkov, dlažieb, obkladov a fasád, parapetov, stolových dosiek -schody z prírodného kameňa -pomníky. Oprava: -pomníky -náhrobné dosky -prisekanie a obnova nápisov. Predaj: -náhrobné doplnky -mramorové drviny. Veľkoobchod: -náhrobné diely -doplnky pre drobné kamenáre. Výroba, predaj, ...

Práca -klampiarske. Maloobchodný, veľkoobchodný predaj, e-shop: -odkvapové žľaby, háky, kolená, vikiere -zaváracie hrnce, paráky, vedrá, kanvy -dymové rúry, kolená, štetky, uhláky -strúhadlá na repu, kapusta -kŕmidlá pre hydinu.