Skladacie stoličky, lavice, stoly, kreslá, lehátka, hojdačky, detský nábytok či celé záhradné sety spadajú do záhradného nábytku, ktorý je nevyhnutným vybavením pre vašu záhradu. Vyberajte z materiálov, ako je teak, bambus, plast, kov, ratan a podobne.

Drevovýroba, maloobchod, predaj: -všetko pre dom a záhradu: -zrubové a záhradné domčeky, chaty -altány, pergoly, zruby -hojdačky, palisády -záhradný a bytový nábytok, doplnky. Sídlo: -Vsetín, Lázky 448.

Zákazková výroba: - pergoly, altány - garážové státie - zrubové chaty - záhradné domčeky - strechy a ploty - záhradný nábytok - detské ihriská - tesárske práce - domčeky na náradie Pilarska výroba: -predaj reziva.

Stolárstvo, stolárstvo. - zákazková drevovýroba z masívneho dreva - záhradný nábytok, ploty, brány, altány, pergoly. Predaj: - náterové hmoty z Dánska Sadolin, Luxol, Xyladeloiz.

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis. Zákaznícka linka: 841111135

Návrhy, zákazková výroba, montáže, predaj: -interiérový nábytok: -kuchyne, spálne, skrine, detské izby, obývacie steny -interiérové dvere a zárubne -kancelársky nábytok -záhradný nábytok.