Skladacie stoličky, lavice, stoly, kreslá, lehátka, hojdačky, detský nábytok či celé záhradné sety spadajú do záhradného nábytku, ktorý je nevyhnutným vybavením pre vašu záhradu. Vyberajte z materiálov, ako je teak, bambus, plast, kov, ratan a podobne.

Predaj, internetový obchod, eshop: - kancelársky nábytok - stoličky, stoly, skrine: - ekonomická kategória - manažérsky a riaditeľský nábytok - kaviarenský a reštauračný nábytok - sedací nábytok pre športové haly a štadióny - kreslá a stoličky do divadla a kina - školské lavice a stoličky - lavice do zdravotníctva, ...

Záhradný nábytok. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -záhradného nábytku -drevený nábytok -umelý ratan -masívna borovica -kovový a gastro nábytok -stolička, kreslá -záhradný program.

Dizajnérske návrhy a zákazková výroba mobiliára do parkov, mestských exteriérov a čakární stanice. Art Galéria Zlín, internetová galéria. www.artgaleriezlin.eu V Pensionu Pri rieke v Karloviciach /v Jeseníkoch/ prevádzkujem Art Galérii Pension. Dvojmesačné predajné výstavy umeleckých diel. http://www.artgalerie-karlovice.wz.cz

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - spálňa, postele - okná, dvere - skrine - záhradný nábytok - nábytok do reštaurácií, obchodov.

Firma sa zaoberá výrobou, predajom a montážou stajňového zariadenia pre kone, kovaných polotovarov, plotov, zábradlia a parkových lavičiek. Výroba: - kovovýroba - zámočníctvo - zhotovovanie jednoúčelových strojov a zariadení. Výroba: - vnútorné stajňové boxy a zariadenia pre kone, potreby na ustajnenie koní, doplnky pre stajne - ...

Stolárstvo, podlahárstvo. Drevárska výroba: -záhradné domčeky, pergoly -záhradný nábytok -pokládka drevených a plávajúcich podláh -kuchynské linky, obývacie steny, vstavané skrine -výroba a montáž schodísk - samonosné, s betónovým podkladom, železné konštrukcie -drevené zárubne, dvere, posuvné dvere, vráta.

Stolárstvo, výroba: - prístrešky - záhradný nábytok - hrantíky - ploty

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, export, import: - záhradný Taliansky nábytok - GRAND SOLEIL - talianske hračky - lyžiarska výstroj SALOMON - talianske športové odevy BRUGI, AST - športová obuv SALOMON. Zaistenie ubytovania: - talianske Dolomity, Sardínia, Bibione.

Dodávky, montáže, stavby, stavba detského a mestského mobiliára, detských ihrísk. Detský a mestský mobiliár - interiérové detské ihriská a herné centrá: - herné prvky aj lanové - šmykľavky - horolezecké steny a veže - kolotoče - preliezky - hračky na pružine - lavičky a stoly - povrchy pre detské ihriská: - špeciálne tvarované ...

Výroba, predaj: - vozidlá s elektrickým pohonom -elektromobil na prevoz osôb, elektrobus - úžitkové elektromobily - elektrovozidlá - elektroskútre - mestský mobiliár.

Stolárstvo. Zákazková výroba: - bytový nábytok: - postele z masívu, nočné stolíky - jedálenské stoličky a stoly - záhradný nábytok z umelého bambusu, ratanu - záhradné hojdačky.

Stolárska výroba, stolárstvo, stolárstvo: - interiéry na zákazku - vstavané skrine, kuchyne - preliezky na detské ihriská - drevené záhradné polohovacie lehátka - výroba z masívu, obklady schodísk - reštaurovanie nábytku.

Výroba, predaj: -košíkárske výrobky: -prútený a ratanový záhradný nábytok -bytové doplnky -dekoračné predmety - sezónne, veľkonočné, vianočné dekorácie -bielizňové koše - rohové, hranaté, oválne, okrúhle koše na bielizeň -kazety na šitie -ošatky na kysnutie cesta -pultové koše na pečivo a pekárske odevy z pedigu. Dovoz, ...

Pergoly - záhradné domčeky - drevené pieskoviská Výroba - záhradný nábytok Výroba - sauny - infrakabíny

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, predaj: -športové potreby pre rôzne športy: -pre lyžiarov -korčuľovanie -cyklistika - bicykle, kolobežky -všetko pre dovolenku, rybárčenie, potápanie -nábytok - záhradný, campingový -hračky.

Výroba, stolárstvo, stolárstvo: -kompletné vybavenie interiérov: -kancelárie, bary, reštaurácie, penzióny, predajne, rodinné domy -kuchyňa -detské a obývacie izby -spálňa -záhradný nábytok.

predaj: -nábytok: -bytový -záhradné.

Stolárske a stolárske práce-lamino, dyha, masív: -vybavenie interiéru domácností, kancelárií, obchodov -kuchynské linky -spálňa -vstavané skrine -detské izby -dvere, schody, pergoly -záhradný nábytok.

Drevo a záhrada. Drevovýroba. Výroba, predaj, maloobchod: - zrubové a záhradné domčeky, chatky - zruby, pergoly, altány - záhradné a bytové doplnky - materiál pre domácich majstrov a hobby - hojdačky, palisády - úžitková a umelecká keramika - výsadbový materiál - drevená dlažba a ohradenie záhonov - záhradný a bytový nábytok ...

Drevovýroba, maloobchod, predaj: -všetko pre dom a záhradu: -zrubové a záhradné domčeky, chaty -altány, pergoly, zruby -hojdačky, palisády -záhradný a bytový nábytok, doplnky. Sídlo: -Vsetín, Lázky 448.

Stolárstvo. Zákazková stolárska výroba z lamina: - kuchyňa, kuchynské linky, stoly - vstavané skrine, skriňový program Delta, Delta plus - predsieňové steny - kancelársky nábytok - detské a študentské izby - regálový program - komody - konferenčné stolíky - obývacie steny - bytové doplnky - vybavenie predajní, škôl, škôlok, ...

Stavebný bazár. Stavebniny. Nákup, príjem do komisie, bazár: -použitý aj nový stavebný materiál -stavebné mechanizmy. Predaj: -dvere, okná -garážové vráta -palubky -vane, radiátory -stavebné rezivo -záhradný nábytok.

Zákazková výroba: - pergoly, altány - garážové státie - zrubové chaty - záhradné domčeky - strechy a ploty - záhradný nábytok - detské ihriská - tesárske práce - domčeky na náradie Pilarska výroba: -predaj reziva.

Stolárstvo, stolárstvo. - zákazková drevovýroba z masívneho dreva - záhradný nábytok, ploty, brány, altány, pergoly. Predaj: - náterové hmoty z Dánska Sadolin, Luxol, Xyladeloiz.