Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Upratovacie služby Technická správa Ostraha Recepcia Údržba zelene Technický audit

Server www.cojevakci.cz je server, kde nájdete informácie o tovare, ktorý je ponúkaný v zľave alebo je uvádzaný na trh ako novinka.

Služby: -upratovacie -údržba záhrad -správa budov

Činnosť: - záhradnícke služby - návrhy a realizácia záhrad

Kvetinárstvo - rezané kvety - viazané kytice - kytica na stôl - črepníkové rastliny vonkajšie aj izbové - suché dekorácie

Predaj záhradníckych potrieb a poskytovanie záhradníckych prác.

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Veľkoobchod a internetový predaj s ratanovým nábytkom.

Služby: - projekčná činnosť, statika, - projektovanie záhrad a zavlažovacích systémov, - projekcia nosných častí a konštrukcií.

Realizácia - komplexné vybavenie interiéru vrátane služieb architekta - grafické návrhy - kúpeľňový nábytok - bazény - obklady - dlažby - vybavenie kúpeľní.

Záhradníctvo Predaj keramiky, náradia a sortimentu pre záhradkárov, chalupárov a pestovateľov. Ponuka väzieb svadobných a smútočných kytíc.

Služby hodinového manžela. Maliarske práce Drobné opravy - domáce spotrebiče Služby hodinového manžela Drobné inštalatérske práce Kosenie, hrabanie a zalievanie - trávniky.

Výroba netradičných kytíc z ovocia a zeleniny, párkov, čokolády Návrhy, realizácia a úpravy záhrad - kosenie a obnova trávnikov - zakladanie strešných záhrad - kvetinové dekorácie.

Realizujeme automatické závlahy záhrad, parkov a športovísk, projekt zavlažovania záhrady na kľúč, závlahové systémy všetkých veľkostí, indoor závlaha skleníkov. Zaisťuje trávne koberce.

Kvetinárstvo - predaj rezaných i črepníkových rastlín, keramika a darčekové predmety.Väzby kvetov.

Naša spoločnosť sa špecializuje na predaj hydroponických systémov, vybavenia na pestovanie pod umelým osvetlením, meracej techniky av neposlednom rade kvalitných hnojív a substrátov.

Záhradný servis - návrhy, realizácia, údržba záhrad - výstavba detských ihrísk a športovísk

Predaj rezaných a črepníkových kvetín. Kvetinové a interiérové dekorácie. Realizácia výzdob interiérov.

Predaj e-shop -bytové doplnky -záhradná dekorácia -záhradný nábytok