Skrášlite svoj exteriér a nechajte si navrhnúť záhradu na zákazku. Záhradný architekti vypracujú trojrozmerný návrh na mieru, zvolia vhodné rastliny, dekorácie a umelé materiály, zostavia cenovú ponuku a zabezpečia realizáciu projektu záhrady.

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

Projektovanie, realizácia, údržba: - trávniky - skalky - ošetrenie okrasných drevín - rekultivácia.

Návrh a záhrady. Údržba záhrad. Výsadba a údržba: - trávniky - verejná zeleň.

Vypracovanie návrhu záhradnej a krajinnej architektúry: - rodinné záhrady, predzáhradky, interiérové rastliny - realizácia.

Údržba zelene: - vyhrabanie a vyčistenie trávnatých plôch - vyčistenie vodných plôch - kosenie a hnojenie trávnikov - mulčovanie - výrub stromov, drvenie vetiev - realizácia záhrad a parkov. Stavebná činnosť: - rodinné domy - záhradné domčeky - stavby chodníkov - zemné práce.

Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce Poskytovanie služieb pre záhradníctvo Sprostredkovanie obchodu a služieb

Upratovacia firma Geisler vám poskytne profesionálne jednorazové, pravidelné a dlhodobé upratovacie služby domácností a firiem. Sme tu pre vás už od roku 1997, vďaka čomu vám naši preverení pracovníci zaistia tie najkvalitnejšie služby a to nielen v Olomouci a Brne, ale aj v rámci celej Českej republiky. Naša upratovacia firma sa zameriava ...

Služby: - návrhy a realizácia záhrad - údržba záhrad.

Služby: - návrhy, realizácia a údržba okrasných záhrad - ovocinárstvo - vrúbľovanie, rez stromov - kurzy aranžovania - kvetinárstvo - presádzanie, ošetrovanie rastlín - poradenstvo.

Kompletný záhradný servis. Realizácia záhrady na kľúč. Závlahové systémy. Záhradné prvky: - kamenné múriky - drevené terasy - solitérne kamene - obklady - chodníky - dláždené plochy.

Návrhy, realizácia a údržba záhrad, terás a balkónov.

Služby - návrh a realizácia záhrad - projektovanie verejnej zelene - detské ihriská.

Realizácia záhrad. Údržba stromov, ovocných a všetko súvisiace so zeleňou.

Moderné stavebné povrchy: - kamenné koberce. - športové povrchy Záhradná architektúra a návrhy záhrad. Detské ihriská- drevený prvky a mobiliár z agátového dreva

Kompletná realizácia okrasnej záhrady od návrhu po spracovanie

Záhradníctvo: - predaj rezaných kvetov a kvetinových väzieb, záhradné techniky, záhradných doplnkov, izbových aj vonkajších rastlín, kríkov a stromov. Realizácia záhrad.

Záhradníctvo: - projekcia a realizácia záhrad - údržba záhrad

Realizácia zelene: - terénne úpravy - zakladanie trávnikov - výsadba rastlín - automatické závlahové systémy. Starostlivosť o zeleň: - kosenie trávnatých plôch - prihnojenie, postreky - strihní a výrub drevín. Stavba oplotenia.

Starostlivosť o záhrady: - strihanie živých plotov - kosenie a zakladanie trávnikov - práca s motorovou pílou - chemická, mechanická likvidácia buriny - mulčovanie - realizácia záhrad - návrhy záhrad - údržba záhrad.

Výstavba - inžinierske stavby Demolačné práce Zemné práce Výstavba - pozemné stavby Zakladanie a údržba - záhrady - parky - cintoríny

Návrhy a realizácia záhrad - rozsiahle aj menšie záhrady - budovanie jazierok - alejové aj soliterné výsadby.

Záhradná a krajinárska architektúra. Návrhy a realizácia sadovníckych úprav. Realizácia záhrad, údržba, úpravy zelene: - výsadba okrasných záhrad - úpravy plôch a výsadby pri novostavbách vrátane terénnych úprav - renovácia poškodených trávnatých plôch, odburinenie trávnikov selektívnymi herbicídmi - zakladanie nových trávnikov všetkých ...

Výstavba: - podnikateľské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonštrukcia objektov. Záhradná architektúra.