Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Výškové práce: -pokrývačské: -rekonštrukcia a opravy striech -realizácia nových striech -pokládka tvrdých krytín a šindľov -pokládka modefikovaných pásov -lokálne opravy striech -spárovanie panelových objektov -umývanie fasád a okien výškových objektov -klampiarske -tesárske -stavebné -zámočnícke -montáže a ...

Realizácia - záhrady vrátane návrhov - záhradné práce, výsadby - zakladanie a udržiavanie záhrad

Predaj: -osivá, hnojivá, kŕmne zmesi Služby, práce: -záhradnícke.

Služby: -oprava a údržba bazénov -návrhy a realizácia sadových úprav -údržba zelene -záhradné jazierka -stavby a údržba pergol.

E - shop - semená Realizácia - záhradnícke služby Výroba a balenie - osiva

Predaj - zemina Kvetinárstvo - rezané kvety - väzby Záhradníctvo - sezónne sadivo kvetov a zeleniny

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie technických služieb Vykonávanie stavieb, ich zmien a ...

Dendrológia detailné hodnotenie stavu stromov, vrátane projektovej dokumentácie plánu odporúčaných opatrení. Arboristika - údržba stromov (všetky typy rezov), vrátane statického a dynamického zaistenia korún stromov. Rizikové výrub stromov. Likvidácia pňov (neobmedzený priemer pňa) Štiepkovanie vetiev po oreze (do priemeru 10cm) Ručenie za ...

Služby: - zakladanie a údržba súkromných okrasných a ovocných záhrad, verejnej zelene i firemných areálov, - návrhy záhrad, projektová dokumentácia, - realizácia krajinotvorných prvkov, - zakladanie trávnikov výsevom i pokládkou trávnikových kobercov a kvetnatých lúk, - inštalácia závlahových systémov, - kosenie a údržba trávnikov i ...

Servis: - stavebníctvo - lesníctvo - krajinotvorba a záhradníctvo (ochrana životného prostredia).

Firma Ploty a záhrady z Dobratíc ponúka stavbu plotov a brán, návrh, realizáciu a údržbu záhrad. Súčasťou ponuky je aj úprava terénu a návrh a realizácia malých záhradných stavieb.

Návrhy a realizácia záhrad a verejnej zelene.

Naše služby: - údržba a výsadba zelene - produkcia zeleniny a kvetov.

Kompletné upratovanie a údržba nehnuteľností (kancelárie, prevádzkové miestnosti, hotely, banky, domy, byty) od umývania okien a nákladov, čistenie kobercov, pranie bielizne až po záhradnícky servis, prevádzka recepcií. Ďalej stráženie budov, inštalatérske a sťahovacie práce.

Ponuka stavebných a zemných prác, výkopov bazénov, základov a ciest. Vykonávanie úpravy záhrad, demolácie, rezania asfaltu a betónu, pretlaky do 250mm. izolácie a drenáže rd.

Návrhy, realizácia aj údržby záhrad. Záhradnícke práce, sadenie rastlín, zastrihávanie živých plotov a kríkov, zakladanie trávnika, vytvorenie záhonov, predaj rastlín.

Sklad dreva. Predaj: -drevo. Služby: -lesníctvo: -zalesnenie -doprava dreva -krajinárske: -zakladanie remíz, biokoridorov a biocentier -ozeleňovanie, starostlivosť o zeleň a remízy -verejná zeleň: -rizikové výrub, arboristika -výsadba okrasnej zelene -trávnikárstvo -likvidácia pňov -štiepkovanie.

Záhradnícke práce: - čistenie záhrad a dvorov - vypratanie pivníc a pôd - doprava, sťahovanie, búracie práce.

Výškové práce: -arboristické práce: -špecializácia predovšetkým na ošetrenie urastených stromov pomocou stromolezeckej techniky -komplexná starostlivosť o záhradu a verejnú zeleň -výškové práce za pomoci horolezeckej techniky -rizikové výrub.

Záhradnícke produkty, služby, údržba, realizácia : -automatické zavlažovacie systémy -bazény -jazierka aj na kúpanie (kúpacie jazierka, samočistiace, biotopy) -ozeleňovanie fasád budov -projekcia, poradenstvo -vysávanie nečistôt a kalov z jazierok -stavby z kameňa -výsadby-záhony-rastliny -záhradné osvetlenie.

- Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, strihanie ovocných srtómov, výrub a následná výsadba, údržba záhrad a výsadby.