Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Hodinový manžel: - služby pre domácnosti, kancelárie, byty, domy aj chaty - služby pre záhradu - opravy, montáže, inštalácia všetkého druhu.

Návrh a realizácia záhrad - zahadné pergoly, terasy - záhradné jazierka - gabióny - okrasné stromy, kroviny a kvety - okrasné kamene, sochy, valóny - revitalizácia parkov a záhrad - údržba záhrad. Predaj, pokládka - zámková dlažba - terasová dlažba - kamenná dlažba - schody, palisády.

Záhradnícka firma: - návrhy a realizácia záhrad - údržba záhrad - trávniky a zakladanie trávnatých plôch - poradenstvo

Záhradnícka firma Sadové úpravy s.r.o. ponúka všetky záhradnícke práce pre súkromné záhrady, firemné areály, mestá aj obce. Medzi naše služby patrí arboristika, sadové a terénne úpravy, údržba zelene, výsadba zelene a orezávanie stromov. Pôsobíme nielen v okolí Krnova a Opavy, ale po celom Moravskosliezskom kraji Medzi najčastejšie činnosti ...

Projekcia, realizácia a údržba záhrad, správa parkov - záhrady na kľúč - návrh a realizácia záhradnej architektúry - závlahové systémy.

Realizácia a údržba okrasných záhrad a verejnej zelene - zakladanie trávnikov - výsadba kríkov, urastených stromov, záhonov a skaliek - realizácia okrasných a kúpacích jazierok - ošetrovanie pamätných stromov.

Služby: - účtovníctvo - dane - mzdy Návrhy, projekcia, realizácia, údržba: - záhrady - záhrad. Tel: 607 524 915

Služby: - výškové práce - starostlivosť o záhradu - údržba záhrad

Služby: - návrh, realizácia, údržba záhrad.

Služby: - starostlivosť o dreviny rastúce mimo lesa - odborný rez stromov - výsadba, výrub stromov.

Služby: - výškové práce - rizikové výrub stromov - prerezy stromov - výsadba zelene

Služby - starostlivosť o zeleň - záhradná a krajinná architektúra - údržba záhrad a krajiny - rekonštrukcia a revitalizácia historických parkov a záhrad.

Projekcia, realizácia: - záhrady, záhrad.

Záhradnícke centrum ponúka. Široký sortiment záhradných rastlín: - listnaté a ihličnaté stromy vrátane vysokých solitér - listnaté a ihličnaté kríky rôznych veľkostí - dreviny pre živé ploty - popínavé rastliny - bambusy, paprade, trávy - trvalky, alpínky, bylinky a vodné rastliny - balkónové rastliny - ovocné dreviny Potreby ...

Firma Vratislav Ryšánek ponúka svojim zákazníkom širokú škálu služieb. Vykonávame kompletné zemné práce, rezanie živičných povrchov a betónu, búranie betónu a živice, úpravu zelene a taktiež prevádzkujeme nákladnú autodopravu. Našu prevádzkareň nájdete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemné práce - ...

Práca, služby: -zámočníctvo -výškové práce za pomoci horolezeckej a speleologickej techniky -montáže konštrukcií -čistiace a umývacie práce -inštalácia reklamných pútačov -obnova, rekonštrukcia fasády a natieračské práce -prerezávanie stromov. Dielňa: -Areál Palečkovho mlyna v Třebíči -ul. Brnenská.

Záhradníctvo a záhradnícke centrum Doubek - pestovanie a predaj okrasných drevín, trvaliek, ihličnanov a balkónových rastlín - realizácia a údržba záhrad.

Hodinový manžel, služby: - opravy v domácnosti - maľovanie - inštalatérske práce - murárske práce - údržba záhrad...atď.

Komplexná údržba a starostlivosť o zeleň vo voľnom priestore aj v zastavanom území obcí a miest: - odborné ošetrenie zelených porastov - kosenie trávnych plôch vrátane svahov a pre techniku ťažko prístupných miest - prestrih a celková starostlivosť o stromy - bezpečné a šetrné výrub - výsadba nových stromov, kríkov a okrasných ...

Práca: - murárske - údržba zelene.

Činnosť: - zemné a výkopové práce - nákladná autodoprava - preprava a odťahy vozidiel - kosenie trávy - výrub porastov - upratovanie spevnených plôch – zametanie a odpratávanie snehu

Recyklačné centrum Kutná Hora: - bioodpady - stavebné odpady - ostatné odpady - služby - demolácia objedktů, zemné práce Autodoprava. Údržba zelených plôch, výsadba zelene.

Činnosť - údržba zelene, kosenie trávy - údržba vodných tokov, úpravy nádrží korýt - zemné práce - sanancia - maliarske a natieračské práce - upratovacie služby.

Služby: - rizikové výrub - starostlivosť o dreviny - výškové práce