Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Firma Dalibor Zobal sa špecializuje na komplexné záhradnícke služby a rozvoz kvetov v regiónoch Broumovsko a Náchodsko. Rastlinný sortiment je z vlastnej produkcie zo záhradníctva v Polici nad Metují, distribúciu zaisťujú tri stále a dve sezónne predajne. Ďalej pre svojich klientov zaisťujeme návrhy, realizácie a údržby záhrad. Rastlinná ...

Spoločnosť WonderHedge-CZ s.r.o. sa zameriava na živé ploty, pri ktorých pri správnom ošetrení dosiahnete značný rast už počas prvého roka av roku nasledujúcom už využívate jednotlivé výhody, medzi ktoré patrí napríklad získanie väčšieho súkromia na vlastnom pozemku. Spoločnosť WonderHedge-CZ s.r.o. sa taktiež venuje informáciám týkajúcim sa ...

Výrub stromov a drevín s plošinou alebo s lana Frézovanie pňa, drvenie konárov. Práca motorovou pílou Realizácia záhrad. Údržba záhrad: - orezy živých plotov - čistenie zanedbateľných plôch - výsadby. Predaj mulčovacej kôry, štrku, piesku a triedené zeminy vrátane rozvozu. Zemné práce.

Záhradníctvo - predaj a pestovanie kvetov a rastlín. Návrhy a realizácia záhrad.

Lumír Kratochvíl - Eko Prag vykonáva zemné a výkopové práce. Zaoberáme sa odstraňovaním náletov stromov vrátane pňov a ich uložením na skládku, tvarovaním terénu, zakladaním trávnikov, pokládkou trávnych kobercov vrátane dodania zeminy a substrátov. Ďalej ponúkame demolačné a búracie práce. Zemné a výkopové práce: - odstraňovanie náletov ...

Kosenie a mulčovanie trávnatých plôch.

Záhradníctvo. služby: - projektovanie, realizácia okrasných záhrad pri rodinných domoch - návrhy záhrad, záhradná architektúra - automatické závlahové systémy - rekonštrukcia existujúcej záhrady - údržba zelene - výrub, rezy.

Realizácia, údržba zelene. Zelené strechy.

Realizácia, rekonštrukcia a údržba záhrad. Tvorba záhradných jazierok. Rez živých plotov a odbornú starostlivosť o ovocné dreviny vrátane rezu a výsadieb.

Projekty, realizácia záhrad. Rezy okrasných aj ovocných stromov a kríkov. Starostlivosť o trávniky, záhony.

Naša firma sa zaoberá projekciami, realizáciami záhrad a záhradnou architektúrou. Navrhujeme parky, zelene miest a obcí, vykonávame sadové úpravy, výrub stromov a frézovanie pňov. Zakladáme trávniky športovísk a gofových ihrísk. Predávame sadenice drevín a doplnky záhrad - drvenú kôru, rašelinu či kamene, geotextílie a motúzy. Prenajímame ...

Úprava záhrad: -návrhy a realizácia záhrad -záhradnícke služby.

Návrhy, realizácia aj údržba okrasných záhrad.

Kompletná realizácia biosolárnych strešných záhrad, zelených striech a fotovoltaických systémov na kľúč pre rodinné domy a firmy. Vybavíme dotácie. Zaistíme údržbu.

Závlahy pre záhrady, parky, komerčné areály. Závlaha športových plôch.

Výstavba gabiónových konštrukcií. Závlahové systémy. Atypické zámočnícke konštrukcie do domácností. Energeticky úsporné projekty. Realizácia a riadenie stavieb.

Služby: -návrhy a realizácia záhrad -výsadba urastených drevín -zakladanie trávnikov -údržba a starostlivosť o trávniky -rez a tvarovanie stromov a kríkov -štiepkovanie dreveného odpadu.

Záhradníctvo. Predaj: - jarné kvety, letničky, balkónovky, trvalky - prísady, bylinky. Vysadzovanie hrantíkov. Vysadzovanie zelene na hroby. Údržba a realizácia záhrad. Kvetinový aranžmán. Veľkonočné, dušičkové, vianočné väzby. Smútočné väzby apod.

Kompletná starostlivosť váš trávnik. Kosenie trávnatých plôch - súkromných a firemných. Vertikutácia trávnika, hnojivá, postreky.

Dielňa záhradnej architektúry. Projekcia, realizácia a údržba záhrad. Vlastná mechanizácia pre výkop záhradných jazierok a biobazénov, realizácia závlahových systémov Úprava jemných terénnych modelácií.

Záhradnícke služby. Záhradnícke a doplnkové práce pre dom a záhradu: - kosenie rotačnou kosačkou - vertikulácia trávnika - práca s krovinorezom - úprava živých plotov - výsadba a rez ovocných stromov.

Návrhy a realizácia záhrad. Okrasné záhradníctvo. Údržba zelene po realizácii. Pestovanie, predaj: - okrasné dreviny - solitérne stromy, kríky - trávy - ovocné stromčeky. Kladenie trávnych kobercov.

Zakladanie a udržiavanie súkromných záhrad, mestskej zelene a zelene okolo firiem. Rizikové výrub stromov. Frézovanie pňov.

Služby v obore záhradná architektúra. Projekty záhrad a parkov. Floristika. Svadobné kvety a iné floristické dekorácie

Montážne práce. Opravy vybavenia domácnosti, zostavenie nábytku. Preprava nákladov s možnosťou použitia prívesu. Práca na záhrade av okolí domu: - kosenie trávy a vyšších porastov. - spracovanie dreva a vetiev Poradenstvo s elektronikou: - riešenie zastaraných taríf pri mobilných telefónoch - pomoc pri výbere a nákupe elektroniky ...