Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Návrhy a realizácia - záhradyúdržba zelene - zakladanie súkromných záhrad a verejnej zelene

Spoločnosť AVE CZ je jednou z najväčších spoločností na trhu odpadového hospodárstva, sanácií ekologických záťaží, demolácií, údržby komunikácií, komunálnych služieb a facility managementu. Na území Slovenskej republiky pôsobí od roku 1993. Medzi konkrétne činnosti spoločnosti AVE CZ patrí: - zvoz a odstránenie komunálneho a živnostenského ...

Práca: -staviteľstvo -izolácia striech (komplet) -zateplenie obvodového a vnútorného plášťa (panelové aj rodinné domy) -kamenické práce -kompletná montáž hál (subdodávkou) -balkónové zostavy (prefabrikované aj oceľové závesné systémy) -dodávka okrasných záhrad a jazierok.

Firma Moniny sa zaoberá návrhom a realizáciou záhrad, dekorovaním interiérov a exteriérov domácností a firiem, výrobou záhradného nábytku a mnoho ďalšieho.

Tomáš Havelka funguje ako hodinový manžel, ponúka drobné inštalatérske a stavebné práce, kosenie trávy, údržbu, vypratanie pivníc a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Aves bau, s.r.o. vykonáva zemné práce a demolácie. Realizujeme stavby kanalizácií, inžinierskych sietí, komunikácií a spevnených plôch. Ponúkame aj terénne a sadové úpravy. Práca: - zemné práce - demolácia. Stavby: - kanalizácia - inžinierske siete - komunikácia - spevnené plochy. Služby: - krajinárske úpravy - ...

Starostlivosť o trávnaté plochy: - kosačkou, krovinorezom - vertikulace, hnojenie - drobné záhradnícke práce

Záhradnícke služby pre Prahu a okolie: - realizácia záhrad - údržba záhrad - strih živých plotov - starostlivosť o trávnik - starostlivosť o dreviny - kosenie trávnych plôch - aplikácia záhradná chémia - výrub stromov - odvoz odpadu.

Upratovanie spoločných priestorov v bytových domoch, firmách a objektoch. Upratovanie po rekonštrukcii. Kosenie trávy v záhradách, parkoch, sadoch. Požičovňa extraktora.

Služby: -ekologická likvidácia drevín -lesné práce -spracovanie drevnej hmoty -výstavba poľných, lesných ciest -úpravy parkov.

Záhrada. Okrasné záhrady. Zaoberáme sa návrhom a realizáciou okrasných záhrad. Využívame počítačové technológie pre vizualizáciu.

Údržba zelene na území libereckého, stredočeského a juhočeského kraja vrátane Jablonecka a Prahy. Naše služby: Kosenie Výsadba drevín Inštalácia robotických kosačiek Závlahové systémy

Pobočka. Upratovacie služby.: - pre obchodné centrá, administratívne budovy, výrobné haly a zdravotnícke zariadenia - pravidelné upratovanie, základné upratovanie, hygienický servis. Ostraha objektov a budov. Fyzická ostraha osôb a majetku. Údržba zelene a vonkajších plôch. Sídlo firmy: - Trnkova 630/34, Brno-Líšeň.

Firma Hylmar s.r.o. so sídlom vo Vrchlabí ponúka záhradnícke a lesnícke práce, technickú údržbu objektov, upratovacie služby a tiež služby hodinového manžela. V rámci záhradníckych a lesníckych prác sa zaoberáme napríklad výrubom stromov (rúbanie stromov drobného vzrastu, likvidácia vetiev, štiepanie dreva) a spracovaním dreva, údržbou verejnej ...

Realizácia a údržba záhrad. Kosenie trávnatých plôch a mulčovanie. Výsadba stromov a kríkov. Pestovateľské práce v lese. Rizikové výrub. Predaj dreva. Škôlkárska činnosť.

Zemné a výkopové práce s minibagre VOLVO EC25. Odvoz odpadu, sutiny, výkopové zeminy, ekologická likvidácia. Prenájom kontajnerov. Kosenie trávy. Žeriavnícke práce.

Vykonávame priemyselné nátery, nátery striech, montáže vo výškach, zváranie vo výškach, opravy dilatačných škár panelových domov. Renováciami fasád a striech - rekonštrukcia - údržba - oprava budov - zámočnícke práce - natieračské práce - škárovanie - demolácia - rizikové výrub drevín

Záhradnícke práce a služby. Návrhy, realizácia, projektovanie, údržba: -zahrady -Park -trávníky -zelené na kľúč. Výstavba, stavba: -drobné záhradné stavby -budování jazierka, skalky -japonské záhrady. služby: -zahradní architekt.

Tvorba záhrad a verejných priestorov. Arboristika - starostlivosť o stromy. Odborné posudky a inventarizácia drevín.

Predaj, návrh, realizácia, poradenstvo. Záhrada: -záhrady na kľúč -stavby úpravy záhrady - ploty, dlažby, pergoly, altány, móla, lávky, vonkajšie osvetlenie -tvorba kúpacích a okrasných jazierok a rybníkov -automatické závlahové systémy -celoročná údržba záhrad, porealizačná servis.

Firma Dalibor Zobal sa špecializuje na komplexné záhradnícke služby a rozvoz kvetov v regiónoch Broumovsko a Náchodsko. Rastlinný sortiment je z vlastnej produkcie zo záhradníctva v Polici nad Metují, distribúciu zaisťujú tri stále a dve sezónne predajne. Ďalej pre svojich klientov zaisťujeme návrhy, realizácie a údržby záhrad. Rastlinná ...

Spoločnosť WonderHedge-CZ s.r.o. sa zameriava na živé ploty, pri ktorých pri správnom ošetrení dosiahnete značný rast už počas prvého roka av roku nasledujúcom už využívate jednotlivé výhody, medzi ktoré patrí napríklad získanie väčšieho súkromia na vlastnom pozemku. Spoločnosť WonderHedge-CZ s.r.o. sa taktiež venuje informáciám týkajúcim sa ...

Výrub stromov a drevín s plošinou alebo s lana Frézovanie pňa, drvenie konárov. Práca motorovou pílou Realizácia záhrad. Údržba záhrad: - orezy živých plotov - čistenie zanedbateľných plôch - výsadby. Predaj mulčovacej kôry, štrku, piesku a triedené zeminy vrátane rozvozu. Zemné práce.