Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Návrh a realizácia: - záhrady, komunikácie a parky podľa priania zákazníka - záhradné jazierka - záhradné pergoly a ďalšie.

Stavebná firma, novostavby, hrubej stavby, rekonštrukcie, zemné práce

Zvoz, likvidácia: -komunálneho odpadu, tel.: 572633350 -nebezpečných odpadov, tel.: 572632612 -triedeného odpadu, tel.: 572632877. Výkupňa surovín, tel: 572632757. Skládka Prakšická. Skládkovanie odpadu, tel.: 572633350. Údržba: -komunikácia a verejné osvetlenie tel.: 572632762 -verejnej zelene, kompostovanie tel.: ...

Naša stavebná firma vykonáva všetky stavebné práce. Vykonávame okrem iného ručné aj strojné zemné práce. Rekonštrukcia domov aj bytov. Opravy striech, fasád, aj pokladanie obkladov a dlažieb. Vrátane pokládky zámkovej dlažby. Vonkajšie aj vnútorné úpravy interiérov. Ďalej vám pomôžeme s údržbou záhrad. Vždy k spokojnosti nášho zákazníka.

Služby: - realizácia záhrad - údržba zelene, záhrad - výrub, orez stromov - montáž závlahových systémov - realizácia jazierok.

Záhradné služby Zlín Návrhy, realizácia zelene. Údržba existujúce zelene. Terénne úpravy. Drobné stavebné práce.

Vykonávame stavebné úpravy, búranie, demolácie, sťahovanie, upratovanie priestorov, revitalizácia bytových jadier, rekonštrukcia bytov, suchá výstavba, podlahové krytiny, maliarske a natieračské práce, vypratanie, zemné, výkopové, záhradnícke práce.

Komplexne sa postaráme o Vašu zeleň. Základným kameňom našej spoločnosti je údržba, návrhy a realizácia zelene. Vykonávame úpravy, výrub a prerezy stromov i kríkov. Pokiaľ potrebujete pomôcť s údržbou Vašej záhrady, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme rýchli a spoľahliví.

Arboristika - komplexná starostlivosť o stromy. Ako už bolo spomenuté náplňou mojej práce je komplexná starostlivosť o stromy. Portfólio našich služieb zahŕňa odborné rezy stromov, rizikové výrub, starostlivosť o ovocné sady, výsadbu, posúdenie stavu stromov i inštaláciu bezpečnostných väzieb. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás ...

Naša firma poskytuje služby v oblasti bleskozvodov - bleskovodov. Ďalej vykonávame: - výškové práce - arboristické práce - elektromontážne práce a termografické meranie. Výškové práce pomocou horolezeckej techniky zahŕňajú širokú škálu prác, ktoré by často bez tejto techniky nebolo možné vykonať. Medzi arboristické práce patrí ...

JIMAR SERVIS s.r.o. sa zameriava na upratovanie, umývanie okien, výškové práce, výrub stromov a na prenájom plošín.

Návrh a realizácia záhrad - záhrady na kľúč - závlahové systémy - údržba záhrad - zakladanie trávnikov - drobné stavebné práce, múriky, ploty, chodníky, zámková dlažba - zemné práce, úprava terénu, výkopové práce.

Realizácia stavieb. Stavby, rekonštrukcie: - rodinných domov - bytov Spracovanie projektovej dokumentácie. Zemné práce. Údržba priemyselných objektov. Údržba záhrad a verejných priestranstiev.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2009. Stavby pozemné (tiež katalóg typových rodinných domov), priemyselné, dopravné, vodohospodárske: -výstavba objektov na kľúč, novostavby, rekonštrukcia, poradenstvo v obore -demolácia vrátane likvidácie sute a odpadu -stavebné práce, obklady, dlažby -sadrokartónové práce, ...

Firma Záhrady Šídlo so sídlom v Prahe sa zaoberá komplexnými záhradníckymi prácami. Ponúkame vám nielen kvalitnú renováciu záhradných trávnikov, ich rekultiváciu a prerezávanie, ale aj pravidelné kosenie trávnatých plôch. Ďalej sa zaoberáme okrasným strihom kríkov, strihom ovocných stromov, prerezávaním stromov, rizikovým výrubom stromov, ...

Pán Roman Buchtajev so sídlom v Prahe ponúka všetkým záujemcom služby tzv. hodinového manžela. Dohovorím sa anglicky a rusky. V prípade, že potrebujete pomôcť s čímkoľvek vo vašej domácnosti či zamestnaní, neváhajte ma kontaktovať. Okrem opráv či práce na záhrade vám tiež mužov pomôcť s nákupom alebo dovozom malých množstiev veci. Mám ...

Henrich Bednár sa špecializuje na rezanie guľatiny pásovou pílou, predáva stavebné rezivá, vykonáva výrub stromov a ťažobné práce.

Návrhy, realizácia záhrad. Rekonštrukcia záhrady. Výsadba zelene. Závlahy. Inštalácia brán, oplotenie. Stavba - múriky, oporné múry. Drevené prvky - záhradné domčeky, pergoly, posedenia, lavičky.

Záhradnícke služby: - realizácia a údržba záhrad - zakladanie trávnikov - vr. pokládky trávnych kobercov - strihanie stromov - aj ovocných - čistenie zanedbaných pozemkov - odstránenie ruderálneho porastu - alejové výsadby - úpravy svahov - drenáže RD a BD vr. izoláciou - výkopové práce a ďalšie súvisiace činnosti.

Bulka s.r.o. sa zameriava na klampiarske práce, zateplenie budov, umývanie okien, výrub stromov a na ďalšie výškové práce.