Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Komplexné služby v dodávke interiérového a exteriérového osvetlenia. - návrhy svetelných riešení interiérov, realizácia osvetlenia na kľúč - stoličky (jedálenské, barové, konferenčné, kancelárske, detské) - stoly (drevo, sklo, kov a ich kombinácia) - záhradný nábytok (teak, hliník, nerez, umelý ratan a iné) - záťažový nábytok ...

Kvetinárstvo, predaj: - kvety Predaj: - drogéria Komenského 217

Inžinierska činnosti v oblasti cestnej zelene a dopravných stavieb. Geodetické služby. Projekčná činnosť. TDI – technický dozor investora. Dopravné stavby. Údržba zelene. Návrhy a realizácia obchodných a bytových interiérov.

Stoliareň, výroba, e-shop: - postele - skrine - záhradný nábytok - nábytok na mieru

Projektovanie stavieb. Návrhy a realizáciami stavieb, rekonštrukcia interiérov, objektov a záhrad.

Dodaj, montáž: -závlahy: - záhrad - parkov - športovísk - závlahy pre poľnohospodárstvo.

Stolárstvo zákazkové, stolárstvo, výroba, montáž: -nábytok všetkého druhu do interiérov, kancelárií, firiem, reštaurácií, barov, ai. -kuchynské linky (laminované, profilové aj drevené dvierka) -vstavané skrine -kúpeľňový aj iný atypický nábytok -drevené okná, EURO okná -EURO dvere vrátane zárubní: -vchodové, interiérové ...

Kontajnerová doprava: - vozidlom s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavebné materiály - piesky - štrky - betón. Zapožičanie. - kontajnery. Práca hydraulickou rukou. Stolárstvo Zákazková výroba - nábytok. Zemné a výkopové práce minirýpadlom. Stavebné práce. Údržba zelene.

Spoločnosť Contar ponúka pre export aj tuzemsko prvky mestského mobiliáru (lavičky, stĺpiky, odpadkové koše ai.) Z dekoratívneho vymývaného betónu z riečnych kamienkov.

Predaj plotových drevených rohoží, ktoré majú široké využitie na záhrade, vhodné aj na zatienenie terás a pergol. Tiež slúži ako ochrana pred snehovými jazykmi či ako ochrana stromčekov. Ďalej predaj drevených záhradných zásten, plotových výplní z trapézového plechu aj plastu. Nájdete nás na ul. Staré námestie, Brno.

Zákazková výroba: - detské ihriská, hojdačky - stoly a lavice - psie koterce a búdy - záhradný nábytok. Zameriavame sa na výrobky z guľatiny a používame kvalitné spojenia závitovými tyčami.

Predaj a výroba a zákazková výroba: - hadica - savice - záhradná hadica - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zákazku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - špirálové hadice - káblové chráničky - chráničky hadíc - chráničky káblov Výroba, dodávka, predaj: - priemyselné hadice pre čističky - priemyselné hadice ...

Činnosť: - upratovacie služby - záhradnícke práce - výškové práce - polymérová dezinfekcia.

Služby - upratovacie práce - záhradné práce - drobné opravy v domácnosti.

Hodinový manžel v Jihlave zaisťuje komplexné domáce práce (montáže nábytku, svietidiel, pokládku podláh, náter okien), zatepľovanie, obkladanie, opravy rozvodov a kanalizácie, výmeny vložiek, ale aj výrub stromov.

Táto rodinná firma sa zameriava servis pre domy, byty, ale aj kancelárie z Brna a okolia. Môže ísť o údržbu plastových okien, premazanie závesov, elektroinštalačné a vodoinštalačné práce alebo vŕtanie a montáž nábytku.

Poskytujeme vlastníkom nehnuteľností komplexné služby spojené s bežnou prevádzkou a údržbou nehnuteľnosti vrátane starostlivosti o priľahlé pozemky a komunikácie. Pomôžeme Vám s drobnými stavebnými prácami doma aj vonku, zmontujeme nábytok, vymaľujeme, upraceme, vykonáme vypratanie pivnice či pôdy alebo pomôžeme pri sťahovaní. Prerežeme stromčeky, ...

Výroba, dodávky, predaj, atypické na zákazku: -Plastové bazény, bazénov, fóliové bazény -bazénové príslušenstvo a technológie: -filtrace, čerpadlá, bazénové vysávače, chemické prípravky na úpravu bazénovej vody -protiproudy, bazénové reflektory Solárny ohrev, zastrešenie.

činnosť: - predaj rezaných, črepníkových a umelých kvetov a darčekového tovaru.

Poradenstvo pri zakladaní a údržbe záhrad - funkčné záhrada (jedlá) zakladanie bylinkových záhonov oceňovanie drevín

Kvetinárstvo. Ponúkame kompletný svadobný servis, darčekové kytice, netradičné väzba z klobás, cigariet, sladkostí, smútočné aranžmá. Veľký výber darčekového tovaru, sviečok Yankee Candle, predaj obrazov a dekorácií.

Kompletné činnosť v oblasti záhradnej architektúry: - automatizácia kosenie, zavlažovanie a a osvetlenie - spracovanie návrh, konzultácie a finálna realizácia - menšie i väčšie úpravy rodinných záhrad

predaj: - domáce potreby Tescoma - chovateľské potreby - záhradná a komunálna technika - postreky, hnojivá - potreby pre záhradkárov. oprava: - záhradná a poľnohospodárska technika - grily Weber.

Predaj záhradkárskych potrieb: - osiva zeleniny, kvetov - veľký výber cibuľovín - prísady zeleniny, - balkónové kvety - okrasné dreviny - ovocné stromčeky, kríky - záhradkárskej potreby - substráty, hnojivá.