Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Veľkoobchod, maloobchod. Železiarstvo: -spojovací materiál -sporáky, kachle -krbové kachle, krby -stála výstava krbov od českých a zahraničných výrobcov značiek -kotla, kotol -rebrík-drevený, hliníkový -trezor -drôt, pletivo -vodoinštalačný materiál -zámok, kovanie, reťaz -náradie-ručné, elektrické. Kuchynské a domáce ...

Firma AZS Černoch so sídlom v Lešnej v okrese Vsetín sa zaoberá realizáciou závlahových systémov, plastovou výrobou a servisom bazénov. Realizujeme závlahové systémy pre futbalové a golfové ihriská, záhrady rodinných domov, parky a reprezentačné priestory. Zákazky závlahových systémov realizujeme kompletne, od návrhu cez projekt, dodávku, ...

Vinárske a záhradkárske potreby: -sadbové zemiaky -osiva -substráty -fólia -pletíva -hnojivá, postreky, postrekovače -kŕmne zmesi -truhlíky, kvetináče-keramika, plast -na jar okrasné dreviny, črepníkové kvety, sady a pod. -ochranné pracovné pomôcky.

Internetový predaj drevoobrábacích strojov, KDR drevoobrábacích strojov, nástrojov, lepidiel, farieb, lesnej techniky, drevomateriálov a vzduchotechniky.

Záhradnícke práce: - realizácia, údržba zelene - zakladanie a starostlivosť o záhrady, arboristika - údržba plôch verejnej a podnikovej zelene - záhradné jazierka - kompletná starostlivosť o trávniky.

Spoločnosť Fertia s.r.o. je výrobcom prírodných, ekologických a environmentálne šetrných záhradných substrátov a kompostov. Prírodné záhradné substráty a komposty dodávame pre celú Juhomoravského kraja a Vysočinu, Třebíč a Velké Meziříčí. Pre výrobu našich hnojív a substrátov používame produkty pochádzajúce z čistých regiónov, čím vám môžeme ...

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Spoločnosť Gluc G2 s.r.o. na svojom internetovom obchode ponúka bioklimatické pergoly, praktické a designové vybavenie záhrad.

IRP Steel s.r.o. sa zameriava na sériovú kovovýrobu, tryskanie a práškové lakovanie výrobkov a vyrába záhradné doplnky

Spoločnosť IZA Group, s.r.o. pre Vás navrhne, pripravia a kompletne zrealizujú záhradnú a krajinnú tvorbu od úvodnej štúdie, cez projektovú dokumentáciu, až po finálny produkt záhrady na kľúč. Poradíme Vám najvhodnejšie riešenie Vašej záhrady, skonzultujeme s Vami priania, predstavy a túžby, ktoré nás spoločne dovedú k vytvoreniu záhrady Vašich ...

Firma STROMAT s.r.o. prevádzkujeme e-shop - https://www.chillimat.sk - s chilli produktmi, kde ponúka nielen všetko pre pestovanie chilli, ako sú chilli semienka, hnojivá na chilli alebo osvetlenie na chilli, ale aj širokú škálu hotových výrobkov s chilli - sušené chilli papričky, chilli omáčky, chilli korenie a veľa ďalšieho. Ponúkame: - ...

Firma ABN Trans vznikla už v roku 1995 ako sťahovacia a dopravná spoločnosť. Ďalej sme postupne prešli do stavebnej sféry. Dnes zaisťujeme pomoc väčším aj menším stavebným firmám a tiež domácim projektom. Služby: - nákladná autodoprava - odvoz odpadu a sute - úpravy terénu a záhrad - vypratanie objektov - pristavenie kontajnera - ...

Maropyll s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizácie záhrad, výrub stromov, zemné práce a prevádzkuje e-shop so záhradkárskymi, vinárskymi a hospodárskymi potrebami.

ZÁHRADY RIHÁČIK s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizácie záhrad, údržbu zelene, výsadbu stromov, terénne úpravy, osvetlenie záhrad a ďalšie súvisiace činnosti.

Ponúkame návrhy i realizácie záhrad, údržbu zelene a služby záhradného architekta. Zameriavame sa aj na aranžérske práce a živé i suché väzby. Špecializujeme sa aj na výzdobu rautov, slávnostných priestorov, divadiel i sál. Vykonávame tiež spracovanie projektovej dokumentácie sadovníckych úprav. Ubytovanie pre 6 osôb, možnosť ...

Návrh a realizácia: - záhrady, komunikácie a parky podľa priania zákazníka - záhradné jazierka - záhradné pergoly a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - ovocné a okrasné dreviny: - stromčeky, kríky - dekoračné predmety. Predajňa Tovačov - mobil 725893691. Predajná sklad: -Ostrožská Nová Ves.

predaj: - lesná a záhradná technika - reťaze a lišty pre harvestory, pílové reťaze - ochranné pomôcky - oblečenie pre prácu v lese - protiporezové oblečenie a obuv - elektrické ručné náradie pre les, dielňu a záhradu.

Stavebná firma, novostavby, hrubej stavby, rekonštrukcie, zemné práce

Projekcia, montáž: - technológia zasnežovania - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadiel a armatúr - technický sneh.

Predaj, maloobchod: Vinárske a záhradnícke potreby: -zariadenia na spracovanie hrozna a vína (mlynčeky a mlynkoodstopkovače, drviče a lisy, čerpadlá, filtre, hadice, spojky, spony, armatúry, plastové kade a nádoby, plniace a chladiace zariadenia, uzatváracie, čistiace zariadenia) -prístroje pre hodnotenie, meranie vín -vinárske úžitkové sklo ...