Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Bazár: - stavebné materiály - záhradná technika - inštalačný materiál - elektromateriál - vrátky, miešačky - píly, frézy, hobľovky, sústruhy. Výkup za hotové aj do komisného predaja. Záložáreň : - záhradná technika - motorové píly - štiepačky - miešačky - vrátky.

Výroba nábytku: - detské izby - dvere - kuchyňa, spálňa, obývacie izby - záhradné stavby.

Výroba, predaj - stolárske rezivo - palubovky - palivové drevo - záhradný nábytok.

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práca pre byt, dom, záhradu - maliarske práce - údržba zelene - podlahárske práce - montáž žalúzií.

Záhradníctvo, predaj: - okrasné dreviny. Projekcia, realizácia, údržba: - záhrady.

Kvetinárstvo Phoenix Maloobchod, predaj: - kvety. - darčekový tovar - sezónne dekorácie a väzba - svadobný kútik - floristika - bytový design

Záhradníctvo - projekty a realizácia záhrad a zelene - údržba záhrad - predaj okrasných drevín a rastlín.

Záhradníctvo Staráme sa o stromy, prerezávame, Vysádzame stromčeky, kríky a živé ploty, Sadíme bylinky, kvety aj zeleninu Hnojíme Odstraňujeme burinu Pripravujeme nové záhony

Výroba: -interiérov, exteriérov na zákazku. Frézovanie: -okenné a dverné silikónové tesnenie. Nábytkárska výroba: -obývacie izby -kuchyňa -spálňa -vstavané skrine -študentské a detské izby -drevené okná -zárubne -dvere -dvere vchodové aj interiérové -na záhradu lavice, altány, pergoly.

V našom obchode nájdete širokú škálu rezaných i črepníkových kvetín, mnoho zaujímavých a praktických floristických dekorácií z kvetov živých aj umelých, výzdobu pre čas dušičiek, Veľkej noci alebo Vianoc, ale aj drobné darčeky pre potešenie a skrášlenie vášho všedného dňa.

Výroba, práca: -truhlárske -kuchyňa -záhradný nábytok -skrine -postele.

Celororočná údržba a opravy ciest, komunikácií, parkovísk, chodníkov a nehnuteľností. Čistenie fasád, objektov, priemyselných a výrobných technológií, vodných tokov. Údržba zelene a kultivácia pozemkov, krajinotvorba. Regenerácia prírodných plôch, parkov, industriálnych a priemyselných zón.

SALEX trade spol. s r.o. sa zameriava na predaj ručného, pneumatického, automobilového a aku náradia a záhradnej techniky.

Predaj: -hobby-potreby, potreby pre domácich majstrov.

Projekty a realizácie novostavieb i rekonštrukcií. Návrh rodinného domu aj s 3D vizualizáciou. Kompletná projektová dokumentácia. Vybavenie stavebného povolenia. Realizácia a skolaudovaný stavieb. Spolupracujeme so záhradnými architektmi a dizajnérmi. Pomoc s financovaním stavieb.

Projektovanie, realizácia a údržba zelených priestorov - záhradná a krajinná tvorba. Záhradná architektúra.

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - nádrže na septiky - nádrže zo stenových prvkov - bazény.

Kvetinárstvo. Služby: -rozvoz kvetov -svadobná väzba -smútočná väzba -sviatočný kvietok -hrnčekové kvety.

Kvetinárstvo. Služby: -rozvoz kvetov -svadobná väzba -smútočná väzba -sviatočný kvietok -hrnčekové kvety.

Realizácia, údržba záhrad: - výsadba - trávny porast - vertikulácia - hnojenie - chemické odburiňovanie - výrub, zdravotné rezy stromov.