Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Kvetinárstvo: - široké spektrum väzieb kytíc a vencov, ako sú svadobné, slávnostné, sezónne a smútočné. Ďalej rezané kvety, sezónne, viacročné a izbové črepníkové kvety, kvetináče, sviečky, hnojivá, semená, stuhy a ďalší tovar z odboru kvetinárstvo a záhradníctvo.

Údržba zelene - kosenie trávy a svahu - mulčovanie - hnojenie - porezy a tvarovanie stromov a kríkov

Stavebná firma: - upratovanie domov, bytov a kancelárií - starostlivosť o záhrady a zeleň.

Zaoberáme sa osobnou a nákladnou dopravou, zimnou údržbou, záhradníckymi službami a opravami motorových vozidiel

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -záhradkárske potreby: -hnojivá, zemina, postreky, semená -kvetináče, keramika -náradie -kosačky -umelé kvety -drobné potreby pre chovateľov a pestovateľov, chovateľské potreby.

Sprostredkovanie služieb a obchodu v Karlínskom dvore. Vítame Vás na našom dvore v Karlíne. Ponúkame produkty v štýle Provence v predajni s kvetinami, od jari aj záhradníctvo, malé trhovisko a posedenie - to všetko v štýle francúzskej Provence (stále dotvárame priestor podľa našich predstáv).

Internetový obchod s bazénovým príslušenstvom. Bazénová chémia, bazénové príslušenstvo, bazénové doplnky, pieskové filtrácie a bazénové filtrácie.

Pokládka: - zámková dlažba. Úpravy exteriérov. Spevnenie plôch. Oplotenie pri rodinných domčekoch. Terénne úpravy. Vonkajšia kanalizácia. Predaj: - zámková dlažba. Vzorková predajňa: - Ostrava, Opavská.

Záhradné centrum a bonsaj centrá, návrhy záhrad. Predaj a zákazková výroba plastík a sôch. Sochy a plastiky z betónu, dreva, kameňa -kombinované techniky do interiérov aj exteriérov -sochy podľa vlastných návrhov -pestovanie a predaj bonsajov -okrasné rastliny v nádobách -predaj okrasných drevín -keramické nádoby a bonsai misky -predajná ...

Stolárstvo. Stolárske práce. Výroba, montáže: - kuchyňa, kuchynského nábytku - záhradného nábytku, záhradný nábytok - dverí, dvere interiérové aj vonkajšie - schodisko - postele - pergoly.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - záhradný nábytok - záhradné lavice, stoly, lehátka - doplnky - psie búdy - drevené WC.

ZRUBOVÉ CENTRUM JAROMER Výroba: -zrubové domy -rúbené stavby -zrubové doplnky -pergoly -chaty -penzióny -reštaurácia -hájovne -sauny -altány -detské hojdačky, preliezky -masívny záhradný nábytok -stoly -okná -dvere -krovy -schody. Predaj, porez: -guľatina.

Inžinierska činnosť Projekcia - interiéry Projekcia - pozemné stavby Projekcia - sadové a záhradné úpravy

Maloobchod, predaj: - kvety - ovocie - zelenina. Kvetinárstvo.

Predaj, e-shop: -semená, hnojivo, hnojivá - príslušenstvo na pestovanie rastlín a zeleniny. Špecializované BIOzáhradníctvo so zameraním na chilli papričky, okrasné a izbové rastliny a zeleninu.

Služby: - lesníctvo - záhradné, parkové a sadové úpravy - výsadba zelene - pestovateľská a ochranná činnosť lesa - ťažba lesných porastov - poskytovanie služieb v poľovníctve - výrezy porastov pod elektrovodmi - rizikové výrub stromov.

Služby: -Prevádzka nákladnej cestnej autodopravy -kosenie trávy -Úprava záhrad

Dodávka Návrhy a realizácie E-shop Rekonštrukcia interiérov - svietidlá - kancelárske potreby - interiéry - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - nábytok obývací nábytok, detské izby - bytové doplnky - záhradný nábytok - darčekové predmety - záhradnícke potreby

Kvety Kamilia Kvetinárstvo. Služby: -svadobné a slávnostné kytice -kvetinové aranže -aranža zo suchých a exotických kvetín -smútočná väzba -keramika a doplnky -rozvoz kvetov na objednávku.

Predaj: - prírodný obkladový kameň.

Návrhy, zákazková výroba, montáže, predaj: -interiérový nábytok: -kuchyne, spálne, skrine, detské izby, obývacie steny -interiérové dvere a zárubne -kancelársky nábytok -záhradný nábytok.

Výroba záhradného nábytku a zariadení pre školy, škôlky a detské ihriská.

Robíme výsadbu lesov a biokoridorov. Stavba plotov, údržba zelene. Predaj - okrasné dreviny a palivové drevo.