Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Prevádzkareň. Predaj: - motorové píly - záhradná technika - záhradný nábytok. Servis: - záhradná technika.

Záhradníctvo. Predaj: - okrasné rastliny - hnojivá - substráty - záhradkárske potreby. Záhradnícke služby. Návrhy, projekcia, realizácia a údržba: - záhrady.

Stolárstvo, podlahárstvo - nábytok - kuchyňa - postele - schody - záhradný nábytok

Ponúkame Vám veľký výber rezaných kvetov: - darčeková, klasická, svadobná a smútočná väzba - sviatočné dekorácie. - črepníkové kvety a dekorácie zo sušiny Ďalej ponúkame výzdobu obchodov, reštaurácií a hotelov. eKvetiny.eu, to je kvetinárstvo s kamennou prevádzkarňou v Prahe. Máme široký výber rezaných, ale aj izbových kvetov ...

Predaj, servis a požičovňa, e-shop: - elektrické ručné náradie Makita - akumulátorové náradie Makita - záhradná technika - ručné náradie - generátory.

Predaj - kvety Predaj - semená - sadenice - rastliny Predaj - záhradnícke potreby

Príslušenstvo pre reťazové píly, krovinorezy a trávne kosačky.

Služby: - upratovacie - firmy, kancelárie, domy, byty - sťahovacia, autodoprava - sťahovanie - likvidácia pozostalostí - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene, úpravy terénov - výkopové, zemné, podlahárske práce - pokládka podlahových krytín, obklady a dlažby - úpravy interiérov.

Veľkoobchod: - značková záhradná a interiérová keramika.

Výroba: -plastové nádoby, nádrže, nádrže, retenčné nádoby, bazény, septiky, vodovodné šachty

Predaj, eshop vzácne kvety. Predaj kaktusov, sukulentov.

Demolácia Stavba - protihlukové múry Úpravy - záhrady

Veľkoobchod železiarstva a drobné stavebné mechanizácie. Všetko pre stavbu a záhradu: - ručné náradie - drobná stavebná mechanizácia - klasické železiarstvo - hospodárske potreby - hobby náradie - záhradkárske potreby - kefársky tovar. Internetový obchod. Požičovňa stavebnej mechanizácie.

Realizácia a záhrady Dodávka - závlahové systémy

Upratovacie práce. Domáce práce všetkého druhu, maľovanie izieb, strihanie stromčekov, práca s pílou.

Predaj - substráty - hnojivá Návrhy - záhrady - záhradníctvoveľkoobchod a maloobchod - rastliny okrasné, úžitkové - kvety rezené aj črepníkové

KL Záhrady - služby pre Vašu záhradu: Návrh a realizácia záhrad a verejnej zelene, zavlažovacích systémov. Údržba záhrady, starostlivosť o trávnik, zavlahové systémy, jazierka po celý rok. Predaj drobnej mechanizácie a náradia na práce na záhrade, dodávka automatických kosačiek a systémov na úsporu vody pri závlahe.

Mestský mobiliár Samonosné brány Obloženie interiéru aj exteriéru z mat. Corten Zábradlie NEREZ Odvodnenie mostov Pracovné stoly Klampiarske výrobky Žeriavové príslušenstvo Výroba NEREZ Obrábanie kovov Drobná kovovýroba

Výroba z plastov: -bazény -septiky -vodomerné šachty -priemyselné plastové nádrže.

Plastová výroba, výroba z plastu, predaj, výroba, dodávka, distribúcia: -nádrže, bazény, septiky, vodomerné šachty, vane, z materiálu polypropylén s hrúbkou 5 - 8mm podľa priania zákazníka. Predávame príslušenstvo k bazénom a bazénovú chémiu. Ďalej ponúkame službu starostlivosti o bazény. Servis údržby bazénov na budúcu sezónu.

Správa nehnuteľností Upratovacie služby Inžinierska činnosť Projekčná činnosť Údržba - vonkajšie plochy