Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Väzba kvetov. Ponúkame darčekové a dekoratívne aranžovanie z kvetov a prízdob, dekorácie zo suchých a umelých materiálov na zákazku.

Píla, spracovanie: - drevo - prevažne smreková guľatina a rezivo - prevažne na tuzemský trh - rezivo určené na stolárske účely je sušené v našich sušiarňach, ktoré sa nachádzajú priamo v areáli píly - stolárske rezivo sme schopní doviezť priamo k zákazníkovi. Predaj: - stavebné rezivo - dosky, hranoly - predávané profily máme na ...

Predaj a servis záhradnej techniky, kosačky, záhradné traktory, krovinorezy, snehové frézy. Servisné stredisko pre motory záhradných strojov znč. Briggs Stratton, Honda, MTD, VeGA, Hecht. 1. železiarstvo v Jilemnici od roku 1993.

Návrhy a realizácia: - jazierka - bazény - vodné efekty.

Predaj: - všetkého druhu vonkajšieho nábytku a jeho príslušenstva. Predávame: - plotové systémy - thermowood - drevený nábytok - borovica - drevený nábytok - tropické drevo - kovový a hliníkový nábytok - luxusný nábytok Acamp - luxusný plastový nábytok - luxusný nábytok Sun Garden - umelý ratan - záhradné slnečníky - ...

Úržba a úprava zelene, kompletný servis pre mestské časti, podniky, firmy, areály, každé ročné obdobie vrátane rizikového výrubu, prípravy pozemkov na stavbu, výstavba nových parkov. Rekultivácia záhrad. Upratovanie po kultúrnych akciách.

Sadbový materiál. Pestovanie rastlín. Palivové drevo. Pestovanie tabaku.

Veľkoobchod, maloobchod, rodej, e-shop: - kvety - lampy - ratan - textílie - sklo - porcelán - keramika - bytové doplnky. Pobočka: Vrchlabí, Krkonošská 161 - tel.:499421125

Autorizovaný záručný a pozáručný servis a predaj: -JOUSERET partner -HUSQVARNA, HONDA, VARI -reťazové píly -rozbrusovacie píly -vyžínače, krovinorezy -plotostrihy, fúkače -automatické kosačky -trávne kosačky -ridery, traktory -meranie elektrického náradia -vŕtačky, brúsky a iné. Predaj: -záhradnícke potreby ...

Ťažisko činnosti: - šľachtenie kvetov a zelenín - šľachtenie, množenie a obchod s ovocnými druhmi a niektorými poľnými plodinami - produkcia okrasných výpestkov. Veľkú časť produkcie zaberá strojárska výroba: - výroba oceľových konštrukcií - výroba skleníkov - žiarové zinkovanie.

Znalecké posudky, projekty, realizácia a údržba zelene, dozorovanie a taxovanie činností v poľnohospodárstve, záhradníctve a lesnom hospodárstve . Dodávka a servis strojov, zariadení a pomocných materiálov pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo a lesníctvo.

Záhradníctvo. Výroba, predaj: - rastliny - agrochémia - aromatické rastliny.

Veľkoobchod, maloobchod: -kytica, aranžmán, umelé kvety -živé aj črepníkové kvety -výroba svadobných kytíc -široký výber darčekového tovaru -výroba smútočnej väzby a vencov -sušené kvety. Pobočka: Kvetinový dom Fantazi Potočná 8 Skalica

Kvetinárstvo v Dobříši. Predávame rezané a izbové kvety. Vyrábame vlastné dekorácie.

Návrhy, realizácia, úpravy - záhrady - zeleň

Široká ponuka izbových rastlín z nášho záhradníctva. Ponúkame exotické rastliny určené do izbových podmienok. Záruka kamenného záhradníctva z našej produkcie.

Naša spoločnosť sa zameriava na internetový predaj nábytku do interiéru a exteriéru. Nájdete u nás nábytok do obývacej a detskej izby, kuchyne, kúpeľne alebo záhrady. Zaisťujeme dovoz a montáž.

Distribúcia: -plastové kvetináče, obaly a ďalšie sortiment dovážaný z Nemecka, Poľska, Slovenska a iných krajín -papierové darčekové tašky -drogéria a čistiace prostriedky -služby v oblasti tlače.

Výroba: - profilové lišty - plotové laty - palubovky - dvere, zárubne - záhradné doplnky - okenice - výrobky z masívneho dreva.

Výstavba: - podnikateľské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonštrukcia objektov. Záhradná architektúra.

Výroba: - okrasné záhradné betónové obrubníky - betónové prefabrikáty a maxi kvetináče - kreatívne betónové povrchy - podlahy - kompozitové, sklolaminátové výrobky, modely, formy - plastové liate modely, formy a výrobky - zámočnícka výroba