Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Stavebný bazár. Stavebniny. Nákup, príjem do komisie, bazár: -použitý aj nový stavebný materiál -stavebné mechanizmy. Predaj: -dvere, okná -garážové vráta -palubky -vane, radiátory -stavebné rezivo -záhradný nábytok.

Záhradníctvo. Predaj: - záhradkárske potreby: - semená - zelenina, kvety - sadenice - balkónové kvety, jahôd - hlivová záhradka - rôzne druhy zeminy - ochranné pracovné pomôcky.

Výroba starších automobilových a moto štítkov. Veteráni renovácie Náhrady za stratené či inak poškodené štítky vozidiel Výroba štítkov pre staršie poľnohospodárske a stavebné stroje.

Výstavba - bazény Zatepletné - rodinné a panelové domy Zakladanie stavieb Výstavba a rekonštrukcia - rodinné domy

Pestovanie, predaj: -zelenina -okrasné dreviny -kvety.

Výstavba: - drevené stavby - kanadské zruby - drevenice - altány - záhradný nábytok. Predaj: - stavebné smrekové rezivo.

Okrasné záhradníctvo výroba, veľkoobchod a maloobchod - okrasné dreviny - opadavé kríky - rastliny na živé ploty - rododendrony a azalky

Výroba, maloobchod, predaj: - fóliovníky - skleníky - terasy - zimné záhrady. Výroba, ponuka, predaj: - plastová zatrávňovacia dlažba (vysoká životnosť, ľahká manipulácia, v zime nepremŕza a nepraská) - všetko z recyklovaných plastových odpadov (recyklované plasty, recyklovaných plastov).

- Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, strihanie ovocných srtómov, výrub a následná výsadba, údržba záhrad a výsadby.

Budovanie, údržba okrasných záhrad: - osadzovanie - zakladanie záhrad - založenie skaliek - starostlivosť o trávniky. E-shop: www.vasezahradni.cz - potreby a pomôcky nielen pre záhradkárov

Kvetinárstvo. Kvetinový salón. Maloobchod, predaj: - rezané kvety - aranžmán vlastnej výroby (sušina, umelé kvety) - svadobná väzba (svadobná kytica, korsáž, dekorácia na auto, kvietky pre družičky, rodičia i svadobčanov) - pietna väzba (ikebana na rakvu, smútočné vence, dekorácia na urne ai) - hnojivá, prostriedky na ochranu rastlín, ...

Zakladanie a údržba verejných i súkromných záhrad. Návrhy, realizácia, dodávky okrasnej zelene na kľúč, vr. architektonického návrhu, poradenstvo: -jednotlivé práce (rekonštrukcia trávnikov, výsadba kríkov a stromov), odborný rez drevín -pokládka predpestovaných trávnych kobercov -stavby na kľúč (okrasné záhrady, parky) -strešné ...

Špecialista na rodinné záhrady a hlavne na luxusnú výbavu a doplnky ako robotické kosačky, osvetlenie a exkluzívne trampolíny. Ďalej dodávam materiály a rastliny na tvorbu záhrady ako mulčovaciu kôru a kamenice, stromy a pod.

Strešné záhrady Golfové ihriská Záhrady

Pestovanie a predaj: - balkónové kvety, rastliny. Sadba: - kvety - zelenina - sirôtky - chryzantémy črepníkové a rezané. Smútočná a dušičková väzba. Kvetinárstvo. Realizácia a údržba zelene. Predaj: - dreviny.

Projektovanie rodinných záhrad a objektov s použitím rastlín. Výsadba, údržba a ošetrovanie rastlín. Navrhovanie a realizácia ozelenenia interiérov. Poradenstvo v oblasti záhradnej architektúry. Aranžovanie kvetov - svadobné, smútočné, vianočné a dekoračné väzby.

Návrhy, realizácia, údžba záhrad. Tvorím originálne záhrady, ktoré sú miestom odpočinku, zdrojom inšpirácie a priestorom na trávenie vzácnych chvíľ s rodinou a priateľmi. Mojím cieľom je vytvárať záhrady krásne, prírodné, fascinujúce, ktoré každý deň prekvapujú svojou novou tvárou.

Záhradníctvo predaj: - bylinky, liečivky - stévia - zdravé kríky do záhrad, rakytníky, čučoriedky, maliny, černice, brusnice, - počas prázdnin predávame plody kanadských čučoriedok Predaj: - drevené kvetináče a kvetináče - nožnice na bylinky.

Rozvoz zeleninových debienok Vyroba zeleninových debničiek Záhradníctvo. Siatie obilnín. Postreky polí. Kosenie trávnatých plôch. Výrub stromov. Opravy: - záhradná technika. debnčekovanie bio zelenina sadenice

Pestovanie a predaj - trávne koberce

Výroba: - koterca, Psy búdy - záhradný nábytok. -terasy -pergoly -záhradné domčeky

Záhradná a krajinárska architektúra. Návrhy a realizácia sadovníckych úprav. Realizácia záhrad, údržba, úpravy zelene: - výsadba okrasných záhrad - úpravy plôch a výsadby pri novostavbách vrátane terénnych úprav - renovácia poškodených trávnatých plôch, odburinenie trávnikov selektívnymi herbicídmi - zakladanie nových trávnikov všetkých ...

Predaj, servis: -čerpadlá, čerpadiel, čerpadlo -kosačky, krovinorezy, motorové píly, kosačka, krovinorez, motorová píla -elektrické ručné náradie -železiarstvo -hospodárske, remeselnícke potreby -krbové kachle, krbové vložky -interiérové a fasádne farby, interiérová farba -záhradná technika -železiarstvo -pracovné odevy.

Naša firma sa špecializuje na terasy z drevoplastu a ich LED osvetlenie – tieto terasy sú bezúdržbové a hlavne bezpečné aj pre vaše deti. Veríme, že na relaxáciu a odpočinok sú pre vás tou správnou voľbou. Drevoplastové WPC terasy a ich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protišmykové, bez triesok) - veľmi rýchla a jednoduchá ...

Kvetinárstvo. Predaj: - kvety. Kvetinová sieň: - viazanie, väzba slávnostná, smútočná, suchá, svadobná. -donášková služba