Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Obnovy sadov. Obnova a údržba cenných chránených lokalít.

Kvetinárstvo. Predaj - rezané aj črepníkové kvetykvetinové väzby - darčekové predmety drobná keramika, sušiny, sviečky.

Železiarstvo - prevádzkujeme predaj kuchynského tovaru - domácich potrieb - potrieb pre záhradkárov - tradičný sortiment železiarstva a spojovací materiál Naša kamenná predajňa má už 100-ročnú tradíciu a novo sme zriadili pre našich zákazníkov aj e-shop.

Údržba a realizácia záhrad. Pestovanie a predaj okrasných rastlín. Stavebná činnosť - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia domov.

Väzba kvetov svadobných, spomienkových aj darčekových.

Predaj: - vodohospodárska technológia pre bazény a plavecké areály, úpravne pitnej vody a úpravne priemyselných a odpadových vôd.

Kosenie záhradných plôch a trávnikov - kosenie ťažko dostupných plôch krovinorezom - práca s motorovou pílou - čistenie plôch zanesených náletom, vrátane vyrezávania náletu - výrub stromov - prerezávanie stromov, preklesty - upratovanie vonkajších priestorov, chodníkov - zimná údržba, upratovanie snehu.

Služby: -zakladanie a údržba parkov, záhrad a zelene

Služby: -upratovacie práce -vypratovacie služby -maliarske a lakovnícke práce -údržba zelene

Údržba zelene. Lesnícke práce. Zemné a stavebné práce.

Údržba zelene. Lesnícke práce. Zemné a stavebné práce. Maliarske a natieračské práce. Murárske práce.

Naša firma ponúka: Návrhy, projekty, 3D vizualizácia a realizácia - záhrady rodinných domov - verejná zeleň - parky, aleje - firemný areál Realizácia - terénne úpravy, kanalizácia - zakladanie trávnikov, kobercové trávniky - okrasné výsadby Zákazková drevovýroba - prístrešok, pergola ...

Projekcia, výstavba bazénov, stavieb, závlahových systémov, oplotenie športovísk, priemyselných hál - výkopové práce - stavby altánkov a zimných záhrad - drevostavby. Spracovanie projektov záhrad, firemných objektov a verejných priestranstiev - realizácia záhrad na kľúč - poradenské služby v oblasti záhradnej architektúry - terénne a ...

Autorizovaný predaj a servis výrobkov zn. STIHL a VIKING - náradie - motorové píly - krovinorezy - čistiace stroje - fukače a vysávače.

Záhradníctvo, záhradné centrum: -substráty -hnojivá, postreky -keramika, plastové obaly -jazierka, jazierková technika -akvária, akvarijné komplety a príslušenstvo -detské ihriská -skleníky -thuje do živých plotov -okrasné kríky, ihličnany -rhododendrony -azalky -vresy -trvalky -okrasné trávy -izbové a balkónové ...

Najväčší špecializovaný maloobchodný predajca: - záhradná technika - bazény - záhradný nábytok - bicykle.

Spoločnosť RIVETA s.r.o. zaisťuje upratovacie služby v Prahe a jej okolí. Okrem upratovacie služby vykonávame aj údržbu záhrad a zelene, vypratávacie práce, čistenie kobercov a sedačiek a účtovné služby. Našimi zákazníkmi sú: bytové družstvá, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Zmontujeme, zavesíme, pripojíme, vybielime, opravíme, vyzdvihneme, doručíme, narežeme, posekáme, vyrúbame, upratáme. Postaráme sa o Váš dom, byt, kanceláriu, záhradu a ostatných podľa dohovoru.

Naša spoločnosť začala činnosť v roku 1991 maloobchodným predajom drogistického a papiernického tovaru. Sortiment sa postupne rozrastal a ku koncu roka 2000 sme už evidovali viac ako 5 700 položiek výrobkov, ktoré ponúkame na cca 70 m2 predajnej plochy. Ponúkame osvedčenú bazénovú chémiu CLEAR WATER CL, ktorá zaručuje krištáľovo čistú vodu ...

Výroba: - bazény -nádrže -odpadové nádržky -septiky -vodomerné šachty.

Naše služby: - zvoz odpadov - zberné dvory - údržba komunikácií - údržba zelene - dopravné riešenie.

Služby, remeslá: - sanácia betónových konštrukcií - opravy priemyselných a bytových podláh - leštenie a brúsenie betónových povrchov - hydroizolácia - jadrové vŕtanie - výroba, renovácia plastbetónových a polymérbetónových nádrží a bazénov - zámočníctvo - rekonštrukcia podkrovných a bytových priestorov

Kvetinárstvo, predaj - kvety - svadobné kytice - sezónne dekorácie.