Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Činnosť: - odborný rez stromov - výrub stromov - údržba zelene.

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dielov - renovácia bazénov - povrchové úpravy rôznych materiálov. Predaj - potreby a materiály na laminovanie - ochranné pomôcky - brusivo.

Záhradná a krajinárska architektúra - návrh, štúdie, projekt, pasport - realizácia a údržba zelene, terénne úpravy, vodné prvky, drobné stavby, mobiliár - arboristika, rizikové výrub, stromová chirurgia, výškové práce.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané a klasické skrine - postele - stoly - dvere - záhradný nábytok - pergoly, altány a prístrešky

Predaj záhradnej a dielenskej techniky Hecht a Powerplus. V sortimente máme nielen techniku záhradnú, ako kosačky, motorové píly, krovinorezy, snehové frézy, hrable alebo postrekovače, ale aj dielenské stroje, ako vŕtačky, kompresory, vysávače, miešačky alebo elektrocentrály.

Návrhy záhrad - návrhy a projekty záhrad, verejných priestorov miest a obcí - návrhy sadovníckych úprav - návrhy detských ihrísk a športových areálov - dendrologické prieskumy - návrhy strešných záhrad.

Stavebná firma SANPROS Buchlovice sa zameriava na výstavbu, rekonštrukciu i demoláciu budov, rodinných domov v regióne Zlínsky, kraj, Hodonín, Brno. Realizácia: - výstavba budov - stavby na kľúč - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia budov - podkrovné, podkrovné vstavby - bytové jadrá - správne objekty - skladovacie haly - ...

Letné a zimné upratovanie a údržba chodníkov a parkovísk - odpratávanie snehu Údržba zelene - kosenie trávy krovinorezom - drvenie vetiev - rezanie a štiepanie dreva - upratovanie lístia

Predaj značiek Pioneer, Panasonic, Sony, JVC, Philips, Canon, LG, Samsung, Yamasaki, V.D.O. Moto, Thomson, AL-KO a ďalšie: - kvalitná elektronika, - domáce spotrebiče - digitálne fotoaparáty, CD a DVD prehrávače a rekordéry - motocykle - potreby pre šport, hobby - záhradná technika Najširší výber elektro na slovenskom trhu.

Služby: - aranžovanie kvetov - viazanie kytíc - výroba kraslíc.

Výroba: -odliatky (sivá liatina, oceľoliatina, tvárna liatina) -modely pre odliatky, modeláreň, rapid prototyping -kováčske práce. Výroba a dodávky dekoratívnych zlievárenských výrobkov: -lavičky, stoly, stoličky, mobiliár, odpadkové koše, stojany na bicykle, studne a náustky -rekonštrukcia pamätníkov z kovov -liatinové schodiská a ...

Výroba: - záhradný a mestský mobiliár: - záhradný nábytok - lavičky - ploty, brány - umývadlá a kohútiky - mreže - odpadkové koše - liatinové lampy, stĺpy - studne - vitríny plagátovej plochy - autobusové zastávky - klopadlá, kľučky - ozddboné prvky zábradlia - stolíky - vešiaky - poštové schránky.

Činnosť: - enviromentálne poradenstvo - nakladanie s odpadmi - služby v oblasti životného prostredia - čistenie lapolov, kanalizácie, priemyselných armatúr - vývoz septikov, žúmp a nádrží - výrub drevín, drvenie vetiev - prenájom kontajnerov na odpady - odstraňovanie čiernych skládok

Výroba, predaj: - zábrany na hrantíky do okien (bez vŕtania).

Údržby, projekcie a sanácie - záhradyzakladanie trávnika - záhradná architektúra Predaj - zavlažovacie zariadenie

Služby: - kosenie trávy - požičovňa záhradnej techniky, kosačky

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti stavebných a zemných prác, autodopravy, predaja nových bytových jednotiek a priestorov na prenájom. Pôsobíme na trhu už od roku 2001. Zaoberáme sa priemyselnou aj bytovou výstavbou a pôsobíme prevažne na Blanensku. Disponujeme modernou technikou 20 kmeňovými zamestnancami, ktorí sú špeciálne školení a ...

Záhradná architektúra - projekty, návrhy a realizácia záhrad. Woodhouse - ubytovanie v apartmánoch.

Služby: - stavebná činnosť - údržba zelene.

Sadové a parkové úpravy. Závlahové systémy. Realizácia záhrad.

Realizácia, dodávky: - záhrady - závlahové systémy - závlahy záhrad, parkov.

Internetový obchod, e-shop: - záhradnícke potreby - kompostéry - skleníky - parenisko - záhradné grily - pestovateľské stoly.

Holšín Rezidencia. Služby: - ubytovanie - reštaurácia - bowling - wellness: - vnútorný bazén - infrasauna - parný kúpeľ.