Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

E-shop: - záhradná technika - záhradný nábytok - skleníky - krby, kachle

Projekcia, realizácia: - záhrady, záhrad.

Záhradnícke centrum ponúka. Široký sortiment záhradných rastlín: - listnaté a ihličnaté stromy vrátane vysokých solitér - listnaté a ihličnaté kríky rôznych veľkostí - dreviny pre živé ploty - popínavé rastliny - bambusy, paprade, trávy - trvalky, alpínky, bylinky a vodné rastliny - balkónové rastliny - ovocné dreviny Potreby ...

Dovoz draselných a horečnatých hnojív, technických solí, solí (NaCl)

Všetko pre Váš dom, byt, záhradu, auto. - domáce a kuchynské potreby - potreby do kúpeľne - potreby na upratovanie - kefársky tovar a rohožky - stavebné, dielenské a záhradné náradie - automobilové potreby - voľný čas a zábava Prevádzkareň: Na veselý 45

Servisné stredisko. Hlavné sídlo v Prahe.

E-shop - stavebná a záhradná technika - štiepače dreva - píly - kosačky - štiepkovače - rozmetadlá - miešačky - vibračné dosky a pechy - rezačky škár.

Pestovanie, pokládka: - prírodné trávne koberce Distribúcia: - umelé trávne koberce - športové povrchy Údržba a regenerácia športových trávnikov.

Firma Vratislav Ryšánek ponúka svojim zákazníkom širokú škálu služieb. Vykonávame kompletné zemné práce, rezanie živičných povrchov a betónu, búranie betónu a živice, úpravu zelene a taktiež prevádzkujeme nákladnú autodopravu. Našu prevádzkareň nájdete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemné práce - ...

Predaj, e-shop: - záhradné rámy (plast, nerez, oceľ, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Práca, služby: -zámočníctvo -výškové práce za pomoci horolezeckej a speleologickej techniky -montáže konštrukcií -čistiace a umývacie práce -inštalácia reklamných pútačov -obnova, rekonštrukcia fasády a natieračské práce -prerezávanie stromov. Dielňa: -Areál Palečkovho mlyna v Třebíči -ul. Brnenská.

Činnosť: - realizácia, stavby záhradných jazierok - rekonštrukcia jazierok.

Záhradníctvo a záhradnícke centrum Doubek - pestovanie a predaj okrasných drevín, trvaliek, ihličnanov a balkónových rastlín - realizácia a údržba záhrad.

Služby: - záhradná a krajinárska architektúra - návrhy záhrad rodinných domov - návrhy riešení verejných, obchodných a firemných plôch - návrhy krajinárskych úprav a lesoparkov

Krovinorezy, motorové píly, kosačky, motorové postrekovače, záhradné vozíky, všetko príslušenstvo a mnoho ďalších produktov od záhradnej techniky Fuxtec! Nemecké produkty Fuxtec sú lacné, ale napriek tomu kvalitné.

Predaj, servis a lízing: - záhradná a lesná technika - elektrické ručné náradie - elektrocentrály - technika pre inštalatérov - motory - zváracia technika - nabíjacie zdroje - kompresory.

Predaj, e-shop, oprava, servis: - záhradná technika - náradie - skleníky a parenisko - záhradný nábytok

Hodinový manžel, služby: - opravy v domácnosti - maľovanie - inštalatérske práce - murárske práce - údržba záhrad...atď.

Služby: - návrh, projekcia záhrad - záhradný architekt.

Predaj, e-shop - domáce elektrospotrebiče - TV, audio, video - notebooky, tablety, PC - telefóny, fotoaparáty, GPS - záhradná technika.

Komplexná údržba a starostlivosť o zeleň vo voľnom priestore aj v zastavanom území obcí a miest: - odborné ošetrenie zelených porastov - kosenie trávnych plôch vrátane svahov a pre techniku ťažko prístupných miest - prestrih a celková starostlivosť o stromy - bezpečné a šetrné výrub - výsadba nových stromov, kríkov a okrasných ...

Predaj: - spojovací materiál, kotviaca technika - náradie, rezné a brúsne kotúče - vrtáky, pletivo, elektródy a zváracie drôty - pracovné a ochranné pomôcky - záhradné náradie - tmely, peny, farby a ďalšie kutilské potreby.

Práca: - murárske - údržba zelene.