Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

kovovýroba: - S - háky - feromónové lapače - dielenský nábytok - regály - záhradný nábytok - vytyčovacie kolíky - čapy, stranice

Predaj, sortiment záhradníctvo - hnojivá, postreky - semená a trávne zmesi - náradie - izbové, balkónové a vonkajšie okrasné a ovocné rastliny. Požičovňa a predajňa morských kajakov a vybavenie k nim.

Výstavba a komplexné regenerácia: - športové trávnaté plochy. Zakladanie a záhrady: - parky - cintoríny - ihrisko.

predaj: - palivové drevo. služby: - údržba zelene - kosenie trávy - výrub stromov - likvidáciu náletových drevín.

Maloobchod, predaj, e-shop: - záhradná, lesná technika - motorové píly - snehové frézy - štiepačky a okružné píly - ručné náradie - kosačky, krovinorezy, vyžínače - traktory, ridery - drviče, štiepkovače.

brúsenie: - nože -nůžky - náradie predaj: - nože -nůžky - záhradné nožnice

Záhradnícke služby: - návrh, realizácia okrasných záhrad - zakladanie trávnikov - pokládka trávnych kobercov - návrh, montáž závlahových systémov.

Výroba, predaj výrobkov z polypropylénu (PP) na zákazku: -bazén -nádrže - valcové, hranaté, oválne -Zariadenia pre rozvody vôd a kanalizácií - vodomerné šachty, kontrolné šachty, rôzne tvary a prevedenia, rôzne armatúrová šachty a záchytky -výrobky pre poľnohospodárstvo - polypropylén je veľmi vhodný pre použitie v stajniach alebo pre ...

E-shop - záhradná technika - lesná technika - náhradné diely na záhradnú a lesnú techniku (motory, pneumatiky, kolesá) - lesné náradie - oleje, mazivá - náradie - ochranné pracovné odevy a pomôcky - krmiva a chovateľské potreby.

Predaj, eshop: -svářecí technika -nářadí a nástroje -Brusivo -vázací a upínacie technika -autonabíječky a štartovačky -topidla PB -elektrocentrály -vzduchotechnika -Ochranné pracovné pomôcky -spojovacie materiál -stavebné náradia -zahradní náradie -lepidla, spreje a tmely -žebříky a schodíky.

Výroba: - kuchyne - spálňa - záhradný nábytok

Projektovanie, realizácia a údržba záhrad - návrhy a projekcia záhrad - terénne práce - zakladanie trávnikov, kosenie trávy - výsadba rastlín - odborný rez ovocných stromov - konzultácie a poradenstvo v oblasti záhradnej architektúry.

E-shop: - bonsaje, pre-bonsaje - substráty - tvarovacie drôty - misky, hnojivá - čaje, čajové keramika

Internetový obchod, eshop: - bytový nábytok: - sedacie súpravy - obývacie steny - detské postele a postieľky - stoly, stoličky - kuchyne - kancelársky nábytok - záhradný nábytok - nábytok 2. akosť.

Spoločnosť Lesy Horňácko, s.r.o. poskytuje komplexné lesnícke služby. Venujeme sa pestovateľské činnosti aj samotné ťažbe dreva. Vykonávame tiež revitalizácie a údržbu zelene miest, obcí a v zámockých parkoch, ďalej údržbu Elektrovod spočívajúci v odstránení či oklieštenie stromové v ochrannom pásme elektrického vedenia. Zaoberáme sa tiež ...

Spoločnosť Záhradníctvo Šimková, s.r.o. je členom Zväzu zakladanie a údržby zelene, ktoré pôsobia v obore záhradnej a krajinárskej tvorby. Realizuje a projektuje záhrady, parky a detské ihriská. Zameriava sa najmä na okrasné a ovocné dreviny, kúpacie jazierka, biobazény a zelené strechy. Postará sa o vašej záhradu sa a zaisťuje: - výsadbu ...

Predajňa hospodárskych potrieb Veronika Hucková ponúka široký sortiment tovaru pre chovateľov, kutilov a záhradkárov. V našej predajni nájdete krmivo pre hospodárske zvieratá, minerálne lizy, záhradné náčinie, hnojivá aj postreky proti hubovým chorobám. Hospodárske potreby, maloobchod, predaj: - krmivá pre sliepky, králiky, mladé sliepky, ...

E-shop: - náradie - nástroje - záhradnícke potreby

služby: - návrhy a realizácie záhrad - výrub stromov - rez stromov - realizácia záhradné jazierka

kvetinárstvo - predaj čerstvých rezaných aj črepníkových kvetín - kvetinové väzby. Záhradníctvo U MINERÁLNE - predaj rastlín, letničiek, balkónoviek, sadeníc zeleniny, trvaliek - výsadba a údržba rastlín, zelene - adresa: V aleje, Tachov.

činnosť: - Arboristika - rez ovocných drevín - návrh, výsadba, údržba záhrad - dodávka závlahových systémov - chov oviec - strihanie oviec, úprava paznechtov.

služby - realizácie záhrad na kľúč - údržba záhrad - okrasné a kúpacie jazierka - výrub stromov - projektovanie záhrad.

Záhradníctvo - údržba záhrad - vysádzanie kvetináčov a truhlíkov - predaj rastlín, cibuľovín, osiva, zahradnckých potrieb.