Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Záhradná architektúra - návrhy, realizácia záhrad.

predaj - drevoobrábacie stroje STIHL autorizovaný predaj - motorové píly - tlakové čističe STIHL (autorizovaný predaj) - kosačky VIKING (strunovej, malé elektrické, motorové) - bubnové kosačky ROBUS - kosačky a malotraktory HONDA - krovinorezy HONDA - nožnice na plot VIKING - poľnohospodárska a farmárska technika VARI.

Špecializácia na výškové práce. Rizikové výrub stromov. Omladzovanie a celková údržba stromov.

Veľkoobchod: - pesticídy, hnojivá, osivá. Malá chémie pre záhradkárov. Nákladná doprava vozidlami 3t a 6t. stredisko: Moravská Třebová, Sušice 94 (Areál silá I.MTZ)

Firma Help-pomoc Věnceslava AGUILAR poskytuje služby v oblasti dopravy a prepravy osôb osobnými automobilmi. Vozíme seniorov, chorých, rodiny s deťmi a dovezieme Vás k lekárovi či na nákupy. Sídlime v obci Hvozdec, okres Beroun. Jazdíme v rámci Stredočeského kraja. Naše služby: - preprava osôb osobnými vozy - doprava k lekárom - odvoz na ...

Upratovacie služby pre Břeclav, Hodonín a Znojmo: - pravidelné - jednorazové služby: - ostraha - správa budov - čistenie a údržba kanalizácií - údržba zelene. Sme súčasťou franchisovej siete spoločnosti ATALIAN.

služby: - zvoz a likvidáciu komunálneho a zložiek vytriedeného komunálneho odpadu - údržba zelene a upratovanie verejných priestranstiev a cintorína - prevádzka verejného vodovodu - prevádzka verejného kanalizačného rad a čistiarne odpadových vôd - údržbu a opravy obecných komunikácií - práca zaisťujúce hospodársku činnosť pre správu lesov v ...

Bazény, bazénové zastrešenie, whirlpooly, sauny, výřivky, záhradný nábytok, krby.

E-shop: - izbové kvetiny - orchidey, tilandsie, paprade, mäsožravé rastliny - paprade, palmy - kvetináče, obaly

služby: - realizácie záhrad, kúpacích aj okrasných jazierok, skaliek, záhradných stavieb - okrasné záhradníctvo - arboristické práce

Harmony-shop.cz E-shop - všetko pre dom, záhradu, ... - autopríslušenstvo - bazénová čerpadlá, filtrácia - dekorácie - grily - hry, hračky - kamery, kamerové systémy - náradie - ďalšie.

Výroba: -dodavatel betónových stavebných a okrasných prvkov pre komplexné poňatie vonkajšie a záhradnej architektúry.

Likvidácia, frézovanie: - pne, pňov

záhrady: - dizajn, realizácia, údržba - súkromné záhrady, verejný priestor - automatické závlahy, trávnikové koberce

Predaj, oprava, servis: - lesná a záhradná technika

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

predaj: - záhradkárskej potreby - oplotenie - náradie - tovar pre dom a záhradu - drogerie - elektro (batérie, zásuvky). pobočka: - Nám. Mieru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Záhradnícke služby Zahry Vás určite prekvapí svojou prívetivou cennú a perfektnou kvalitou odvedenej práce. Záhradnícke služby po celej Slovenskej republike.

Komplexná starostlivosť o stromy (ošetrovanie stromov, rez stromov, rizikové výrub stromov, výsadba stromov, odborné posudky na stromy, likvidácia drevnej hmoty a frézovanie pňov) rastúci hlavne mimo les.

Sme firma zaoberajúca sa z dreva, záhradníckymi a zemnými prácami s pôsobiskom po celej SR. Ak potrebujete odstrániť náletové vegetáciu, zabezpečiť rizikové výrub stromov, výsadbu a pod., Kontaktujte nás. Viac info na drevoazem.cz

Zemné práce strojné technikou, realizácia bazénov na kľúč